Mituri legate de telefoanele inteligente

0 Shares
0
0
0

Mituri legate de telefoanele inteligenteO inlocuire display Samsung poate fi foarte scumpa si foarte prost facuta, daca nu apelezi la service-ul potrivit. Trebuie sa recunoastem ca nu toti oamenii care fac aceeasi activitate o fac la un nivel inalt de calitate.

Asa e si cu cei din service-urile GSM. Ca sa te asiguri de faptul ca ai facut cea mai buna alegere in ceea ce priveste o inlocuire display Samsung, cel mai bine e sa apelezi la specialisti.

Printre specialistii GSM din Romania se numara si cei de pe www.servicegsm.ro. Ia legatura cu ei si vei beneficia de servicii cu adevarat calitative.

De-a lungul timpului oamenii au scos tot felul de mituri legate de telefoanele mobile. In cele ce urmeaza, despre ele vom vorbi.

Bateria se strica daca lasi telefonul la incarcat in timpul noptii

Posesorii de smarphone incearca sa faca tot ce le sta in putinta pentru a se bucura de o durata de viata a bateriei cat mai buna. Ei bine, problema consta in faptul ca unele lucruri le fac, sau nu le fac, inutil. Specialistii spun ca faptul ca bateria nu se strica daca lasi telefonul la incarcat pe timpul noptii, deoarece telefoanele inteligente sunt dotate cu baterii inteligente (Litiu-ion) care se opresc din incarcare cand ajung la 100%.

Camera cu mai multi megapixeli e mai buna

Ei bine se pare ca si acesta este un mit. De ce? Pentru ca atunci cand vorbim de calitatea pozei nu conteaza megapixelii, ci ceea ce conteaza de fapt e marimea senzorului, stabilizatorul de imagine sau programul folosit in operarea camerei. Asadar, inca un mit doborat.

Cu cat rezolutia ecranului e mai mare, cu atat e mai bine

Acest lucru e adevarat, insa la telefoanele care au o rezolutie pana la 300 de pixeli. Se pare ca ochii nu percep mai mult de 300 de pixeli. Ce inseamna acest lucru? Ca ceea ce e mai mult de 300 de pixeli e practic inutil.

Nu conteaza ce incarcator folosesti din moment ce telefonul se incarca

Lucrurile nu stau intocmai asa. Chiar daca e mai ieftin sa cumperi un incarcator care nu e original sau nu e pentru modelul tau, nu e deloc indicat. De ce? Pentru ca un incarcator nepotrivit poate provoc incendii sau poate deteriora cu mult bateria telefonului. Acestea sunt motivele pentru care specialistii recomanda folosirea unui incarcator original, a unui incarcator cu adevarat compatibil.

Nu e bine sa folosesti telefonul cand acesta e la incarcat

Acesta este ultimul mit pe care vrem sa-l discutam azi. Atata timp cat folosesti un incarcator de calitate, nu trebuie sa-ti faci nici un fel de griji. Problemele ar putea aparea atunci cand incarcatorul pe care-l folosesti e de proasta calitate.

Acestea sunt cateva mituri legate de telefoanele mobile. Nu e rau daca tii cont de ele, insa, din moment ce nu afecteaza telefonul pe care-l ai, nu vedem de ce te-ai opri din a-l lasa la incarcat peste noapte sau din a vorbi la el cand e la incarcat.

0 Shares
You May Also Like