Cum ar trebui sa cumperi florile pentru nunta ta

0 Shares
0
0
0

Indiferent daca esti in cautarea celor mai frumoase buchete de cununie civila sau vreti flori pentru nunta, click aici pentru inspiratie. Cititi articolul de mai jos pentru a intelege care sunt cele mai bune moduri in care va puteti cumpara florile de nunta.

Tracy-Anne White de la Blend si Bloom spune ca cuplurile pot uita  de alergii. “Daca tu sau partenerul tau aveti alergii la anumite flori, acest lucru poate juca un rol imens in florile pe care  alegeti sa le puneti in aranjamentele voastre.

“Nu este un bun un buchet  de trandafiri de gradina parfumat atunci cand aveti o alergie severa la polen. Am lucrat cu cupluri care au avut alergii severe la flori, deci a fost nevoie de o planificare si de cercetare serioase pentru a surprinde si a gasi flori antialergene “.

Sam, un florar din Anglia, spune ca miresele, uneori, uita sa se gandeasca la dimensiunea si greutatea buchetului. Nu vrei nimic care sa te lase cu brate dureroase la jumatatea culoarului sau  un buchet care umple de polen toata rochia ta.

Sam, de asemenea, spune ca “diferitele semnificatii sau conspiratii din spatele florilor” pot ocoli miresele. Marigold, de exemplu, inseamna cruzime, durere si gelozie, dar trandafirii simbolizeaza dragostea si pasiunea.

Convallaria (Lily of the Valley) inseamna puritate si dulceata. Stephanotis inseamna fericire in casnicie. Zambilele simbolizeaza plecarea – o mireasa isi lasa o viata in urma pentru a incepe o noua viata cu sotul ei.

Un avertisment final este despre parfum. Nu vrei ca mirosurile care sunt atat de puternice sa fie inahalate de invitati si acestia  sa inceapa sa se simta rau. De asemenea, nu doriti ca parfumurile de nunta alese special sa se piarda.

Exista avantaje oferite de florile de matase mai bune decat cele oferite de florile naturale?

Florile false au o multitudine de reclama proasta, si a trecut vremea narciselor pline praf de plastic din casa bunicii tale. Compania Blossom este specializata in afisaje incredibile de flori de nunta care utilizeaza atat matase de inalta calitate, cat si flori proaspete pe care le puteti inchiria pentru ziua cea mare – si dupa cum puteti vedea din imaginile de pe internet, aceste flori de matase sunt superbe si complet convingatoare.

Fondatorul Izabella explica beneficiile: “Inchirierea florilor de matase de la The Blossom Co functioneaza la aproximativ un sfert sau o treime din pretul florilor proaspete. Asta inseamna ca poti obtine o piesa extrem de frumoasa si impresionanta pentru un pret accesibil.

“Nu trebuie sa va faceti griji nici despre anotimpuri. Daca iubiti bujorii, dar va veti casatori in septembrie, atunci va veti stradui sa obtineti aceasta frumoasa floare proaspata in acel moment al anului. Cu flori de matase stii exact ce primesti.

In plus, nu exista substitutii de ultima ora cu flori de matase. “Toate miresele mele ajung sa vada un esantion si stiu ca acesta este exact ceea ce vor primi in acea zi”, spune Izabella.

Buchetele de matase se mentin pentru totdeauna daca sunt tratate bine si elimina riscul de alergii. Daca doriti ca un buchet sa treaca generatiile, unul de matase ar functiona.

0 Shares
You May Also Like