folia-de-protectie-a-tempered-glass-pentru-samsung

Folia de protectie A + tempered glass pentru Samsung

0 Shares
0
0
0

folia-de-protectie-a-tempered-glass-pentru-samsung
Geamurile de protectie sunt tot mai folosite in ultima vreme datorita vulnerabilitatii ecranului care este mult mai mare decat in cazul unui telefon mobil clasic.

De ce este nevoie de folia de protectie A+ tempered Glass?  Bineinteles pentru o protectie maxima. Folia de protectie A+ este realizata din trei straturi securizate de sticla, acestea asigurand protectia maxima a telefonului. Cele mai importante caracteristici ale acesteia sunt:

–    folia de protectie A+ asigura protectie maxima ecranului telefonului, grosimea de 0.3 mm nu afecteaza functia de touch;

–    proprietati anti-shock, aceasta folie este realizata din sticla rezistenta la soc de 9 H. Spre exemplu, aceasta rezistenta o intalnim la safirul natural.

–    transparenta este 99%, iar luminozitatea si contrastul raman neafectate. In plus, folia este rezistenta impotriva amprentelor.

Acest model de sticla Tempered Glass are marginile curbate perfect pentru ca aceasta sa nu produca niciun discomfort la folosirea smartphone-ului. Avand practic rezistenta de 9 H, Tempered Glass este de 3 ori mai resistent decat o folie traditionala.

Acest geam de protectie poate rezista chiar si la obiecte ascutite cum ar fi chei sau cutite. Daca tempered Glass se sparge, cioburile acestuia nu se vor imprastia, putand sa inlaturati sticla de protectie de pe ecranul telefonului in siguranta.

Aplicarea se realizeaza utilizand o presiune destul de moderata acesta avand adeziv siliconic de cea mai buna calitate care ofera lipirea ferma.

Folia de protectie A+ Privacy Tempered Glass este realizata din 3 straturi securizate, pentru a se obtine o protectie maxima a smartphone-ului. Functia Privacy asigura confidentialitate informatiilor din telefon.

Materialul acestei folii este fabricat in Japonia, fiind foarte usor de indepartat de pe telefon. In cazul in care aceasta folie de protectie se va sparge, aceasta se va comporta ca un parbriz spart, cioburile neimprastiindu-se.

Un alt tip de geam de protectie Samsung deosebit de interesant este A+ Tempered Glass Full Coverage care este obtinuta din trei straturi securizate de sticla, care asigura protectia maxima a telefonului, aceasta neafectand luminozitatea si culorile.

Caracteristicile acestei folii care este 3D, va protejeaza in intregime suprafata ecranului. Daca v-ati saturat sa vi se zgarie mereu ecranul telefonului, exista pe piata o varianta de folie protectoare Super Touch Tempered Glass, speciala pentru modelul Samsung S6 Edge+.

Aceasta folie speciala protejeaza ecranul telefonului impotriva celor mai puternice scocuri mecanice. Folia Super Touch Tempered Glass este realizata din sticla japoneza care este prelucrata special si totodata este eficienta pentru protejarea ecranului, in cazul eventualelor deteriorari.

Pachetul contine folia de protectie din sticla japoneza securizata, banda adeziva pentru inlaturarea prafului, microfibra, servetel umed si un sticker de ghidare.

Principalele caracteristici ale acestei folii sunt urmatoarele: geamul este fiabil si totodata extrem de robust, acesta neafectand claritatea ecranuluil; are o rezistenta foarte mare impotriva zgarieturilor, avand practic o duritate a suprafetei de 9H, acest geam de protectie este unul securizat, avand o grosime extrem de mica de 0,33 mm; aderenta este foarte ridicata; securitatea ecranului unui telefon Samsung sporeste, pentru ca intotdeauna este mai bine sa previi o avarie decat sa o repari.

0 Shares
You May Also Like