De ce este atat de necesar geamul de protectie pentru iPhone 6s?

0 Shares
0
0
0

de-ce-este-atat-de-necesar-geamul-de-protectie-pentru-iphone6sGeamurile de protectie pentru iPhone sunt necesare pentru evitarea situatiei in care display-ul suporta socuri foarte puternice si se poate sparge.

Vom analiza in continuare cateva geamuri de protectie pentru iPhone:
– geamurile de protectie Tempered Glass reprezinta produse de foarte buna calitate, oferind clientului o senzatie speciala cu unul din cele mai mari grade de rezistenta existent in prezent. Sticla temperata ofera bineinteles foarte multe avantaje fata de foliile clasice realizate din plastic. Sticla securizata sau temperata folosita la smartphone-uri este mult mai dura decat sticla clasica, pentru ca aceasta este acoperita cu numeroase straturi care ajuta la cresterea rezistentei la diferite zgarieturi. Un mare avantaj al acestei sticle temperate este oferirea unui plus de confort pentru utilizatori, care impiedica acumularea grasimii pe ecran, iar degetul poate aluneca mult mai usor decat in cazul foliilor de plastic.

– geamul de protectie LCD display ofera o protectie speciala ecranului impotriva unor socuri foarte puternice sau unor zgarieturi. Acesta este un geam de protectie extrem de subtire, duritatea este foarte ridicata fiind in acelasi timp usor de aplicat, nelasand la inlaturare nicio urma. Suprafata acestui geam este una antiamprente cu margini curbate.

De asemenea, acesta are absorbtie electrostatica, neramanand deloc bule de aer la aplicarea acestuia pe ecran, pentru ca are pana la cinci straturi de protectie. Servetele umede si uscate sunt oferite in pachetul de baza, contribuind la curatarea de praf, mizerie si umezeala, acestea adunandu-se pe suprafata iPhone 6s.

Este foarte important sa intelegem ca protejarea unui smartphone iPhone 6s nu inseamna doar protejarea carcasei sau bateriei, ci si protejarea ecranului care este foarte sensibil prin geam protectie iPhone 6s.

Indiferent de tipul de geam de protectie, aceste modele functioneaza pe aceleasi principii, se aplica aproape la fel, au preturi putin diferite si sunt foarte necesare.

Pentru a alege intre diferite modele, trebuie sa consultati specialisti in domeniu, sau un vanzator online, care va explica si va indruma spre protectia telefonului dumneavoastra, in functie de ceea ce doriti sa obtineti, trebuie sa achizitionati cel mai indicat geam de protectie.

Ca o concluzie, trebuie sa aveti un geam de protectie pentru smarphone-ul dvs., orice model fiind un plus in protectia telefonului, incepand cu cea mai mica protectie posibila pana la cea mai buna protectie.

Ce este important este faptul ca trebuie sa aveti in grija aceasta posibilitate oferita de magazinul de unde va cumparati iPhone-ul, sau de de la oricare furnizor de astfel de produse, sau de la magazine online.

Dupa comanda puteti sa il aplicati fie singuri cu ajutorul unui tutorial, sau il veti lasa spre aplicare unui specialist, metoda care este mult mai indicata si totodata mai sigura, fiind o operatiune destul de riguroasa si de finete, necesitand persoane specializate, astfel obtinandu-se rezultate mult mai bune.

Inca o data trebuie sa fiti constienti ca protectia ecranului trebuie sa fie prioritara, pentru ca ati investit multi bani in iPhone 6s, trebuind totodata sa investiti minim si in protejarea sa de orice accidente nedorite, care produc daune destul de mari.

0 Shares
You May Also Like