Avantajele publicitatii online

Avantajele publicitatii online

0 Shares
0
0
0

Avantajele publicitatii online
Atunci cand vorbim optimizare SEO nu putem sa nu vorbim si despre publicitatea online. Publicitatea online este cea care va permite sa afisati anunturi pentru toate persoanele interesate de produsele sau de serviciile pe care le aveti si le elimina pe cele care nu sunt interesate.

Puteti sa aflati daca acele persoane au dat sau nu clic pe anunturile pe care le-ati facut. Publicitatea online este cea care va ofera si sansa de a ajunge la clienti atunci cand acestia utilizeaza mai multe dispozitive cum ar fi calculatoarele, laptopurile si telefoanele inteligente.

Directionarea anunturilor va permite sa afisati doar anunturi relevante pentru anumite persoane care au anumite interese si mai exact pentru persoanele care sunt interesate de anumite servicii si produse.

AdWords va ofera mai multe moduri prin care va puteti directiona anunturile despre care vom discuta probabil in alt articol. Pentru moment puteti sa consultati optiunile care au legatura cu anunturile online, care pot sa sporeasca chiar mai mult campaniile de marketing si precizia acestora.

Cuvintele cheie sunt termenii sau expresiile relevante in cazul produselor sau serviciilor dumneavoastra. Utilizati cuvintele cheie pentru a puta afisa anunturile in momentul in care acceseaza site-urile relevante.

Locatia anunturilor este foarte importanta. Ar trebui sa va afisati anunturile pe paginile cu rezultate pentru cautarile Google si pe alte site-uri care fac parte din reteaua de cautare si display Google.

Carsta, limba si locatia este foarte importanta. Alegeti varsta, locatia si limba in care trebuie sa vorbeasca cei care acceseaza site-ul.

Dispozitivele sunt importante. Anunturile pe care le aveti pot sa apara pe toate dispozitivele puteti sa alegeti dispozitivele pe care vreti sa apara ele si momentele in care sa fie afisate.

AdWords va permite sa analizati si sa controlati felul in care cheltuiti banii. Nu aveti o suma minima. Puteti sa alegeti cat sa dati pe luna, pe zi sau pe anunt. Vet plati doar atunci cand utilizatorii dau click pe anuntul pe care il puneti.

In programul AdWords  daca un utilizator da click pe anunt veti afla lucrul acesta. In cazul in care dati click pe anunt si cumparati un produs sau daca descarcati o aplicatie ori plasati o comanda telefonica, veti urmari toate aceste situatii.

Puteti sa aflati si alte date de valoare inclusiv costul pentru anunturi care sa genereze achizitiile online ori apeluri telefonice care sunt efectuate de clienti. Cu anumite instrumente de analiza veti putea sa aflati detalii si cu privire la obiceiurile de cumparare ale clientilor spre exemplu cat vor dura cercetarile pentru achizitie.

In cazul  in care gestionati mai multe conturi un cont de manager este un instrument puternic care va poate ajuta sa faceti economie de timp. Acesta va permite sa gestionati si sa consultati foarte usor toate conturile pentru AdWords dintr-o locatie.

Puteti sa va gestionati contul offile cu ajutorul unui editor care este o aplicatie desktop gratuita ce poate sa fie descarcata si care va ajuta sa modificati rapid si cat mai convenabil contul. Cu acest editor aveti posibilitatea de a descarca contul si de a modifica o campanie si apot sa puneti toate aceste modificati in contul pe care il aveti online.

0 Shares
You May Also Like