Calitatea unui laptop refurbished

Calitatea unui laptop refurbished

0 Shares
0
0
0

Calitatea unui laptop refurbished
De multe ori stam si ne intrebam daca putem gasi un laptop refurbished de calitate superioara, deoarece stim despre ele ca au un pret redus spre deosebire de cele noi.

Foarte multe dintre laptopuri sunt perfect refacute,astfel incat nici nu ai putea sa deosebesti un laptop refurbished de un laptop nou sau resigilat. Modelele refurbished nu trebuie confundate cu cele second-hand. Laptopurile second-hand nu trec printr-un sir de teste de calitate, asa cum trec  cele refurbished.

Din momentul in care se reintorc la producator,laptopurile sunt curatite cu substante specifice si profesionale, le este testata functionalitatea cu programe profesionale, dupa care foarte important este standardul de ambalare, furnizorii asigurandu-se in permanenta ca vei primi un produs de o calitate superioara.

Unul dintre cele mai avantaje este acela ca ai posibilitatea de a achizitiona un laptop care contine module 3G sau GPS. Modelele noi de laptopuri astfel dotate, au un pret destul de piperat. Cumparand un laptop refurbished cu modul 3G, se poate renunta  modemul care va ocupa un USB. Astfel  veti mai scapa de grija ca se  poate rupe modemul 3G in portul USB. Modele DELL Latitude E6430 includ atat modul 3G cat si GPS.

Un alt mare avantaj este sistemul de operare inclus. Programul Microsoft Refurbished permite  achizitionarea laptopurilor refurbished cu sistem de operare preinstalat, la un pret accesibil tuturor. Daca va intereseaza sa cumparati o licenta RETAIL de Microsoft Windows 10 PRO (care poate depasi 1000 lei) pentru un laptop/sistem pe care-l aveti deja, cea mai buna idee ar fi sa va ganditi mai bine la  un upgrade si achizitionati un laptop refurbished cu licenta inclusa, la un pret mult mai avantajos.

Cateva dintre modelele de laptopuri refurbished care consider ca ar fi mai bune o sa vi le prezint mai jos :

Laptop Fujitsu LifeBook S761 refurbished cu procesor Intel Core i5 2520M 2.5 GHz, Card Reader ,60 GB HDD SATA, DVDRW, WI-FI, 4 GB DDR3 RAM, Licenta Windows 10, Bluetooth,, Webcam, Display 13.3″ cu rezolutie 1366x768p,, Garantie pe Viata.

Doar daca ne gandim ca acest model are garantie pe viata ne putem orienta si spre el,plus ca are caracteristicile necesare unui laptop pe care il putem folosi atat acasa pentru a viziona un film sau pentru a asculta muzica, cat si la job.

Un alt model recomandat ar fi laptopul Dell refurbished Latitude E6430  cu,hard disk de 320 GB RAM 4 GB de tip DDR3, cu procesor Intel i7-3540M la 3.00 GHz, Windows 10 PRO gata instalat, placa video Intel on board.

Acest model a avut un mare succes atat prin comenzile online cat si pentru comenzile de la magazinele de specialitate din toata tara.

Ultimul model prezentat este laptopul refurbished HP Elite-Book 8570p cu procesorul Intel Core I7 3720QM la 2.6 GHz, 120 GB SSD , Webcam, 8 GB DDR3 RAM nou, DVD-RW,, WI-FI, Placa video AMD RADEON HD 7500M/7600M, Windows 7 Home Premium (licenţă direct instalata) Bluetooth, Card Reader, Display 15.6″ cu rezolutie 1366 x 768,  Garantie pe viata.

Si acest model de laptop refurbished a avut mare succes atat la comenzile online cat si la magazinele de specialitate. Atat caracteristicile sale cat si faptul ca are garantie pe viata au determinat oamenii sa achizitioneze acest produs.

Dupa cum va spuneam aceste laptopuri refurbished sunt din ce in ce mai cautate  datorita raportului extraordinar calitate-pret pe care il au.

0 Shares
You May Also Like