Cum sa pierd timpul pe telefon intr-un mod mai util?

0 Shares
0
0
0

Cum sa pierd timpul pe telefon intr-un mod mai util?
Mereu avem nevoie sa cumparam fel si fel de accesorii telefoane. Unii opteaza pentru accesorii obisnuite, cum ar fi un incarcator sau un acumulator, altii pentru accesorii mai putin intalnite, ca de exemplu manusa sau ceasul inteligent.

Daca si tu esti in cautarea unor accesorii telefoane, online le poti cumpara de la magazinul cu cele mai mici preturi din Romania si anume Accesoriigsm.ro. Intra chiar acum si vezi preturile disponibile, dar si lista de produse.

Zilnic folosim telefoanele, mai ales pe cele inteligente si am ajuns sa fim oarecum dependenti de ele. Zilnic pierdem ore intregi pe telefoanele mobile. Important e ca acest timp sa-l pierdem intr-un mod util. Iata cum poti face acest lucru:

Invata o limba straina

Cand vorbim de invatarea unei limbi straine, nu ne referim la faptul ca poti sti o limba straina perfect doar folosind anumite aplicatii, insa poti invata anumite cuvinte, poti exersa ceea ce stii pana acum. Astfel de aplicatii pot fi extrem de utile si chiar te pot ajuta. O aplicatie de acest gen interesanta este Duolingo. Instaleaz-o pe telefonul tau si bucura-te de ea.

Monitorizeaza-ti activitatea sportiva

Sportul este deosebit de important pentru oricine. Daca nu reusesti sa iti monitorizezi activitatea sportiva intr-un mod util si placut, poti incerca sa faci acest lucru cu ajutorul unei aplicatii. Sunt o multime de aplicatii de acest gen, fapt pentru care ai de unde alege.

Citeste

O alta modalitate de petrecere a timpului liber intr-un mod placut si util este sa citesti. Telefoanele inteligente iti ofera posibilitatea de a-ti face propria biblioteca virtuala. Poti citi o multime de carti in format electronic, carti pe care le poti cumpara din magazinele destinate aplicatiilor.

Informeaza-te

Daca vrei sa fii o persoana mereu informata, cu ajutorul unui telefon conectat la internet iti poti imbunatati oricand cultura generala, citind de pe internet tot felul de informatii care te intereseaza. Poti opta pentru informatii din absolut orice domeniu care te intereseaza.

Jocuri de cultura generala

Pe smartphone-uri sunt o multime de jocuri. Marea majoritate dintre ele constituie o pierdere totala de timp. Sunt insa si jocuri care iti irosesc timpul intr-un mod placut si util. In general, acestea sunt jocurile de cultura generala. Nici nu-ti poti da seama cat de multe informatii poti afla cu astfel de aplicatii.

Da mesaje dragute celor dragi

Sunt persoane cu care poate nu ai vorbit de ani de zile. O modalitate placuta de petrecere a timpului pe telefonul mobil poate fi scrierea de SMS-uri pentru oamenii dragi tie. Nu trebuie sa fie o ocazie speciala sa faci asta, ci pur si simplu fa-o. Oricine s-ar bucura de un astfel de gest.

Gandeste-te bine in ce mod iti folosesti telefonul inteligent si cat timp pierzi inutil pe tot felul de site-uri si aplicatii. Nu crezi ca ar trebui sa faci o schimbare in acest sens? Nu crezi ca ar trebui sa valorifici intr-un alt mod acest timp? Chiar acum e momentul sa faci o schimbare.

0 Shares
You May Also Like