Cele mai cunoscute prototipuri LG

0 Shares
0
0
0

Cele-mai-cunoscute-prototipuri-LGUna dintre cele mai cunoscute companii la nivel modial este LG. Aceasta nu a incetat sa surprinda prin creeatile ei niciodata, fiind unul dintre cei mai mari producatori de electronice si electrocasnice la nivel mondial.

Asadar, piata LG este in continua dezvoltare reprezentand un punct de plecare al multor branduri mondiale. LG a inovat domeniul tehnologiei prin cearea a celor mai subtiri telefoane cu ecran tactil care prezentau o grafica impecabila.

Deci, pentru multe service-uri este un lucru destul de dificil, dar si profitabil sa faca reparatii LG. Printre cele mai cunoscute prototipuri LG se numara LG Chocolate, Prada, Viewty sau Renoir

Compania LG, comparativ cu alte mari companii mondiale, a patruns destul de tarziu pe piata de telefoane. In anul 2002 LG a lansat primele modele de dispozitive in Europa. Asadar, in acea perioada, oamenii au plasat LG la jumatatea clasamentului producerii telefoanelor mobile.

Revolutia pietei si a companiei a venit in anul 2006 cand terminalul LG Chocolate a fost lansat. Timp de 10 ani LG a scos pe piata numeroase randuri de terminale ce au fost vandute intr-un numar extrem de mare, demn de toata aprecierea.

In anul 2006, firma LG a scos pe piata LG KG800 Chocolate. Acest telefon a vrajit intreaga piata de consum. Totodata acest prototip a contribuit la primii pasi ai companiei producatoare spre topul celor mai apreciate si vandute branduri.

Persoanele de sex feminin au fost, de fapt, cele care au cumparat gadgetul LG cu sistem de culisare, dar si touchpad. Acest telefon pune la dispozitie o spectaculoasa navigare care este tactila, camera foto care este de 1.3 megapixeli, mp3 si Bluetooth.

Specificatiile comparate cu cele ale telefoanelor clasice nu pareau o amenintare serioasa, insa designul a impresionat piata de consum si in acest mod a inceput sa se scrie o frumoasa istorie a companiei LG.

In anul 2007, LG a scos pe piata gama Shine care erau produse bine echilibrate pentru raportul dintre pret si facilitatile oferite. Asadar, precum predecesorul sau, LG Chocolate, aceste telefoane aveau un design irezistibil, fiind dotate cu un ecran cu efect de oglinda.

Acest telefon putea face poze cu o rezolutie de doi megapixeli, era dotat cu mp3, iar utilizatorul putea sa initieze apeluri video. Tot in anul 2007 a fost emis pe piata prototipul LG Prada. Acesta a fost primul prototip cu ecran complet tactil care a fost intrdus pe piata, chiar inaintea renumitului device de la Apple.

In anul 2008 LG scoate pe piata LG Renoir, un telefon care a captat foarte mult atentia cumparatorilor in functie de designul acestuia. Are o cunstructie destul de buna, avand un touchscreen ce masoara 3 inch si co camera de 8 megapixeli.

Acesta putea filma slow-motion, focalizare manuala sau Beauty Shot. De asemenea, prezenta Wi-Fi, sunet Dolby si HSDPA. Tot in anul 2008 a fost scos pe piata LG Cookie care este un Renoir mult mai simplificat in ceea ce priveste functiile.

Astfel, LG a putut oferi pietei de consum un telefon touchscreen mult mai accesibil, fapt datorat pretului. In Romania cifra de vanzari a atins numarul de doua milioane de exemplare vandute in doar cinci luni de cand acesta a aparut pe piata.

0 Shares
You May Also Like