Accesorii pentru motocompresor de la Italia Star

0 Shares
0
0
0

Accesorii pentru motocompresor de la Italia Star
Motocompresoarele sunt ansambluri de motor si  compresor, capabile sa produca aer comprimat necesar santierelor de constructii ( si nu numai) in vederea actionarii echipamentelor pneumatice.

Pe langa ansamblul propriu-zis, importante sunt echipamentele care sunt actionate, iar in conditiile in care intentionati achizitia unui motocompresor, trebuie neaparat sa cunoasteti consumul de aer comprimat de care aveti nevoie: http://www.italiastar.ro/motocompresoare/ .

Dintre cele mai uzuale echipamente actionate pneumatic pe un santier de constructii civile sau edilitare, ciocanele pneumatice sunt cele mai importante, alaturi de freze, baxuri si foarfeci.

In functie de constructie, ciocanele pneumatice se pot clasifica in ciocane pneumatice daltuitoare sau  ciocane pneumatice pentru demolat.

In ambele cazuri, greutatea, manevrabilitatea si fiabilitatea sunt conditii esentiale in alegerea unui astfel de accesoriu.

Italia Star, firma care comercializeaza in special echipamente si  utilaje destinate santierelor de constructii de mai mare sau mai mica anvergura, aduce pe piata romaneasca produsele firmei italiene Rotair, ciocane pneumatice caracterizate printr-o eficienta deosebita, exprimata prin raportul consum de ulei/ energie de impact.

Destinate a fi actionate dcu aer comprimat produs de motocompresor, cviocanele pneumatice sunt cu atat mai eficiente cu cat rezista la actiunea corosiva a pulberilor si sunt direct afectate de continutul de umiditate din aerul comprimat.

Din acest motic Rotair,firma producatoare si de motocompresoare de inalta calitate, a optat pentru instalarea de filtre de dimensiuni mari pe motocompresoare, pentru a se asigura eliminarea eficienta a apei si/ sau uleiului din aerul comprimat produs.

Ciocanele pneumatice confectionate de firma Rotair sunt echiopamente interschimbabile, astfel putand fi atasate la utilaje diverse ( excavatoare, dumper-e, s.a.m.d.) in timp scurt si cu maxim de siguranta.

Cu greutati cuprimse intre 60-250 kg, ciocanele pneumatice produse de Rotair aduc un plus de eficienta in timp, si reduc pe termen lung efortul motocompresorului de producere a aerului comprimat.

Dat fiind faptul ca uneori este necesara folosirea  acestor echipamente in cadrul santierelor edilitare, amplasate in zone urbane uneori intens populatem nivelul de zgomot trebuie tinut cu atentie sub supraveghere, solutiile tehnice adoptate de Rotair in cazul ciocanelor pneumatice, dar si in cazul compresoarelor, fac di  acestea, echipamente  cu nivel minim de zgomot, perfect adaptate santierelor care au scopul de a modifica traseele de retele de gaze, apa si/ sau curent electric amplasate in zone populate.

Italia Star ofera garantie, executand , la solicitarea clientului si intretinerea si reparatiile atat a motocompresorului cat si a echipamentelor pneumatice achizitionate.

In plus, se ofera punere in functiune, consultanta si pregatirea operatorilor, oferind astfel un pachet complet de servicii.

0 Shares
You May Also Like