Care au fost cele mai indragite telefoane Nokia?

0 Shares
0
0
0

Care au fost cele mai indragite telefoane Nokia?Fie ca utilizau telefoane Nokia mai vechi, fie modele mai performante, oamenii din intreaga lume foloseau huse Nokia, pentru a-si proteja dispozitivele si a le prelungi durata de viata. Nokia a fost unul dintre cei mai mari producatori de telefoane din lume, care a adus inovatii considerabile. In anul 1996 finlandezii lanseaza pe piata telefonul Nokia 8110, care a fost vazut in seria Matrix.

Un alt telefon Nokia care s-a bucurat de un mare succes este cel din seria Communicator. Acesta era utilizat cu incredere de oamenii de afaceri si se remarca prin avantajele sale, asemanatoare cu cele ale unui laptop. Aparitia acestui telefon a fost incununata de succes si ocupa un loc important in istoria companiei Nokia.

In anul 1999 a fost lansat telefonul 3210, care a fost un model elegant, ce s-a bucurat de un mare succes. Un an mai tarziu finlandezii lanseaza modelul 3210, care este un model mult mai mic si mai aratos. Acesta era si un telefon dosebit de rezistent, pe care era imposibil sa il spargi si a fost unul dintre cele mai vandute telefoane.

Doi ani  mai tarziu Nokia se reinventeaza prin aparitia telefonului 6310, care era un telefon atragator prin design, dar si prin functii. In anul 2003 lanseaza telefonul Nokia 1100, care s-a vandut in 250 de milioane de exemplare si este unul dintre cele mai bine vandute telefoane ale tuturor timpurilor.

Pentru iubitorii de jocuri, Nokia a lansat in anul 2003 N-Gage, iar pentru cei care isi doreau un telefon cu un design unic, Nokia a creat modelul 7600. Nokia 7280 era telefonul ideal cu precadere pentru femei, deoarece ecranul putea fi utilizat pe post de oglinda atunci cand era inchis. Datorita designului sau unic, a primit diferite premii, fiind unul dintre cele mai apreciate telefoane ale producatorului findlandez.

Este dificil sa va hotarati asupra telefonului Nokia pe care l-ati indragit cel mai mult. In anul 2005 a fost lansata seria N, care includea cele mai performante telefoane de la acea vreme. Acestea erau dotate cu camera foto, GPS, internet, email, jocuri si muzica. Cu toate ca aceasta serie s-a bucurat de un succes enorm, in anul 2007 Steve Jobs lanseaza primul iPhone pe piata. Acesta a fost momentul in care telefoanele Nokia au inceput sa fie mai putin apreciate.

Cu siguranta primul iPhone a revolutionat piata de telefoane mobile, dar telefoanele Nokia ocupa un loc special in preferintele utilizatorilor de-a lungul timpului. Au fost primele telefoane pe care le-am utilizat, care reprezentau adevarate inovatii la acea vreme.

Fie ca inca mai utilizam telefoane Nokia, fie ca avem astfel de telefoane pe care le pastram ca amintire, putem doar sa ne bucuram ca au existat pe piata. Astazi puteti sa cumparati huse Nokia si telefoane produse de Microsoft, care inca sunt preferate de unii utilizatori. Chiar daca astazi sunt produse telefoane Microsoft cu sistemul de operare Windows Phone, acestea nu au fost primite foarte bine de utilizatori.

Desi Nokia nu a castigat competitia cu rivalii sai, Apple si Samsung, producatorul finlandez ocupa un loc de cinste in istoria telefoanelor mobile.

0 Shares
You May Also Like