3 beneficii minune pe care le are Chlorella

3 beneficii minune pe care le are Chlorella

0 Shares
0
0
0

3 beneficii minune pe care le are Chlorella
Daca esti in cautarea unui  supliment natural, care stimuleaza energia, suporta pierderea de grasime si ajuta la detoxifiere de metale grele cum ar fi plumbul si mercurul din corpul tau atunci esti unde trebuie fiindca o alga de apa numita chlorella este exact de ceea ce ai nevoie.

Acest aliment este bogat cu nutrienti, inclusiv aminoacizi, clorofila, beta-caroten, potasiu, fosfor, magneziu, biotina si vitaminele complex –  B.

Studiile au aratat ca, Chlorella are beneficii pentru intregul organism, prin sprijinirea functiei hormonale sanatoase, promovarea sanatatii cardiovasculare, ajutand inclusiv la efectele chimioterapiei si radiatii, scaderea tensiunii arteriale si a colesterolului, precum si sprijinirea in detoxifierea corpului nostru.

Descopera 3  beneficii dovedite stiintific de la care poti sa te astepti daca incorporezi acest superaliment in dieta ta.

Sprijina sistemul imunitar

S-a constatat ca dupa 8 saptamani de folosire a pudrei chlorella, activitatea celulelor NK s-a imbunatatit.

Ajuta la pierderea in greutate

Pierderea in greutate este dificila, mai ales cand inaintezi in varsta. Intr-un studiu, cercetatorii au constatat faptul ca aportul de Chlorella a dus la reduceri vizibile in ceea ce procentul de grasime, colesterolul  total, si nivelul glucozei din sange.

Ea ajuta si  la reglarea hormonilor, imbunatatirea circulatiei si promoveaza un nivel mai ridicat de energie. De asemenea, ajuta la reducerea greutatii si a tesutului adipos din organism eliminand toxinele stocate.

Asa cum corpul nostru pierde in greutate, toxinele sunt eliberate, si pot fi reabsorbite. Este important sa scapam de aceste toxine din sistemul nostru cat mai repede posibil.

Te face sa arati mai tanar

Chlorella poate incetini  procesul de imbatranire, ceea ce te va face sa arati mai tanar. Un studiu publicat in revista Clinical Laboratory a relevat faptul ca pudra chlorella reduce semnificativ stresul. Motivul pentru care Chlorella este atat de eficient si ofera o mai pielea mai tanara este, deoarece creste in mod natural nivelurile de vitamina A si vitamina C din organism.

Poti alege pudra sau pastile chlorella din magazinul online Biosano.ro. Incearca si tu sa incorporezi chlorella in dieta ta zilnica iar rezultate pot aparea chiar dupa primele doua saptamani de folosire.

0 Shares
You May Also Like