Se mai cumpara PC-uri?

Se mai cumpara PC-uri?

0 Shares
0
0
0

Se mai cumpara PC-uri?
In ceea ce priveste tinerii, majoritatea aleg tabletele sau telefoanele inteligente pentru a fi conectati la internet, deoarece sunt mult mai comode decat un laptop, iar decat un PC nici nu cred ca mai este cazul sa povestim.

Chiar si statisticile din anii anteriori au prevestit faptul ca vanzarile de PC-uri vor scadea destul de mult, fapt care s-a dovedit a fi real in cele din urma.

Totusi, au ramas si persoane fidele PC-urilor, care fie si-au cumparat un echipament nou, fie au ales sa isi imbunatateasca echipamentul de acasa.

Cu siguranta, cei mai fanatici jucatori pe calculator nu vor renunta vreodata la un PC, sau nu vor putea pune vreodata laptopul in fata PC-ului. Pentru ei un PC este mai important decat aproape orice pe lume.

Daca este sa vorbim strict de alegerea unui laptop sau a unui PC, majoritatea oamenilor vor alege acum un laptop deoarece ocupa mult mai putin spatiu, si este usor de transportat atat dintr-o camera in alta, dar il putem lua cu noi absolut peste tot, fie la pescuit, fie la munte sau oriunde altundeva.

Ei bine, si ca sa raspund la intrebarea din titlul articolului, cu siguranta ca se mai cumpara PC-uri. Chiar daca nu se mai cumpara la fel de multe ca in anii anteriori, totusi se cumpara.

Caltulatoarele folosite de anumite companii trebuiesc schimbate odata cu trecerea timpului, si cum sunt pe piata o multime de firme, dintr-o multime de domenii, cu siguranta acestea odata la catva timp isi vor schimba calculatoarele.

De asemenea, persoanele pentru care jocurile pe calculator sunt ceva de nelipsit, isi vor cumpara calulatoare sau le vor reface pe cele de acasa, insa tot cred ca mai multi vor apela la calculatoare noi.

In cazul in care nu prea ai experienta in lucrul pe calculator, sau iti doresti un calculator pe care sa il folosesti doar pentru a asculta muzica, si eventual pentru a viziona un film sau pentru a-ti copia muzica pe un stick sau pe un cd, atunci nu trebuie sa investesti foarte multi bani in achizitia unui pc, ci mai degraba trebuie sa te orientezi spre unul second hand.

De exemplu poti alege unul din multimea de calculatoare second hand Dell, pentru ca vei avea si un produs ieftin dar si de calitate.

Un calculator second hand Dell Precision 370 ar fi ideal, datorita procesorului Intele Pentium 4 care are o frecventa de 1x 3000 MHz, memorie de 1GB DDR2, hard-disk-ul fiind de 80 GB sata. Un astfel de calculator mai detine si carcasa Tower si 8 porturi usb.

Dupa cum spuneam, poti avea un calculator foarte bun la un pret foarte mic, asa ca ar fi inutila o investitie mare, daca poti sa ai un produs bun si ieftin. Daca nu te intereseaza neaparat acest model, poti gasi o multime de alte calculatoare, important este sa alegi cu atentie si sa stii sigur ce calculator iti doresti.

0 Shares
You May Also Like