Care sunt cele mai ciudate nume pentru catei?

0 Shares
0
0
0

Care sunt cele mai ciudate nume pentru catei?
Un catel este pur si simplu o comoara. E adorabil si il iubesti din toata inima, te topesti dupa el, mai ales daca e un pui de catel dintr-o rasa cu talie mica si de-abia sta intr-o cescuta, se pierde in ea.

Pentru a-i arata dragostea, il alinti, ii pui un nume, il hranesti cu mancare speciala Acana pentru de junior talie mica, il vaccinezi, il scoti zilnic sa faca putina miscare si sa te joci cu el.

In ceea ce priveste numele, depinde daca e mascul sau femela, poti alege dintr-o multitudine de nume, care mai de care mai interesante. Sau ciudate, depinde de ce-ti doresti.

Exista nume normale si folosite des precum Max, Rex, Lucky, Bella, Zeus, Bibi, Zara, Pufi etc. etc. Haideti sa vedem si topul celor mai amuzante si ciudate nume pentru catei, publicat de Veterinary Pet Insurance:

1. Rush Limbark – probabil numele lui are ceva de-a face cu tendinta de a se grabi sa latre la orice .
2. Sirius Lee Handsome – Serios ca e foarte aratos, probabil este adorabil, tipul de catel care topeste orice inima
Rafikikadiki – numele reprezinta un mister, chiar nu il pot traduce in ceva coerent deci intentiile stapanului raman secrete.
3. Low Jack – Jack cel mic, probabil este un catel de talie mica iar numele de Jack imi da impresia unui patruped bine infipt in picioare. Prin urmare Low Jack pare un pug.
4. Meatwad – “Teanc de carne”? “Halca de carne”? E un nume interesant pentru ca nu-ti dai seama daca acel catel mananca multa carne deodata sau e mai grasut.
5. Peanut Wigglebutt Ed – Ed Arahida cu fundul… dansator, sau ceva de genul. Asta sigur e un catel entuziasmat, care are obiceiul sa dea din codita, implicit din fund, cand isi vede stapanul. Sau cand asculta muzica, de ce nu.
6. Scuddles Unterfuss – ma duce cu gandul la alint (to cuddle). In rest, chiar nu-mi pot da seama despre ce e vorba cu catelul asta.
6. Sophie Touch & Pee – stapana lui Sophie Atinge si Pipi a declarat ca de fiecare data cand cineva se apropia de catelusa sa o mangaie, aceasta se emotiona atat de tare incat… va dati seama. Sophie este un Labrador.
7. Admiral Toot – Amiralul Dinte sigur are o dantura excelenta. Sau si-a pierdut vreun dinte.
8. Hairy Putter – Crosa.. Paroasa dar varianta in engleza te duce cu gandul si la Harry Potter.
9. Sumo Mum – Mama Sumo sigur ii punea la pamant pe toti
10. Agatha Chorizo- Agatha Carnat probabil ca adora acest tip de mancare.
11. Killer Van Damn – Ucigas von la naiba. Chiar nu-mi dau seama ce e cu cainele asta

Lista mai continua dar acestea mi se par cele mai ciudate nume pe care un catel le poate primi. Dupa cum se vede, cateii pot fi o sursa de amuzament, deoarece in urma nazbatiilor pe care le fac, primesc cele mai amuzante nume.

0 Shares
You May Also Like