Sfaturi ochelari de ski si snowboard

0 Shares
0
0
0

Nu uscati ochelarii la soare direct sau la caldura, cum ar fi pe bord sau in spatele oglinzii retrovizoare.

Sfaturi pentru a evita formarea de ceata

Aveti probleme cu ochelarii dvs. intotdeauna in ceata? Iata cateva trucuri pentru a va mentine ochelarii cat mai eficient:

Continua sa te misti! Fluxul de aer pe care il obtineti de la calarie pastreaza formarea de ceata.

Indepartati zapada in exces de pe ochelari prin scuturare. Nu stergeti obiectivul cu manusa, deoarece manusa dvs. este abraziva si va poate zgaria lentilele.

Desprindeti zapada de gurile de aerisire, astfel incat acestea sa fie clare.

Evitati sa va puneti ochelarii pe frunte. Ei vor ingheta.

Daca ochelarii se aburesc, plasati-i intr-un buzunar cald si uscat al sacoului. De asemenea, puteti incerca sa ii  scuturati in sus si in jos pentru a crea fluxul de aer. Daca este nevoie, intrati in cabana pentru a ii usca. Acesta este un alt motiv major pentru a purta doua perechi de ochelari dupa voi. Cumparati ochelari pentru snowboard polarizati.

S-ar putea sa nu fie un singur raspuns la “Ce ochelari de protectie sunt cei mai buni?” Si intrebarea mai buna ar putea fi “Ce ochelari de protectie sunt cei mai buni pentru mine?” Acest ghid va va ajuta sa stiti ce sa cautati in alegerea ochelarilor de schi sau snowboard. In fiecare an, fiecare brand isi intensifica oferta de anul trecut pentru a concura si, speram, a iesi pe primul loc.

Vestea buna pentru dvs. este ca indiferent de marca pe care o alegeti, veti obtine o ochelari de zapada solizi. Oakley, Smith, Dragon, SPY, ZEAL, Anon si POC sunt concurenti de top in lumea ochelarilor de zapada.

Odata cu extinderea tehnologiilor imbunatatite pentru ochelari, competitia este rigida si asteptarile sunt aproape intotdeauna depasite. Aceste marci produc ochelari de schi si ochelari de protectie pentru snowboard, care va vor duce aventura la nivelul urmator.

Fit – O prioritate maxima in alegerea ochelarilor de zapada este potrivita. Daca dimensiunea nu este corecta, nu veti putea sa va bucurati pe deplin de toate caracteristicile minunate ale ochelarilor. Cei mai multi ochelari de soare sunt unisex si au dimensiuni de la tineret la extra-mari.

Spuma cu trei straturi – Ochelarii de protectie de varf vor fi standard cu spuma tripla. Cand gasiti potrivirea, spuma tripla in jurul marginii ochelarilor va crea un sigiliu complet in jurul fetei, care impiedica intrarea oricarui aer rece in ochelari. Asigurati-va ca gasiti un loc in care spuma asigura o etansare, dar nu va strang nasul sau nu apasa prea mult pe obraji.

Vorbind despre spuma tripla-strat, ochelarii de protectie Asian Fit Snow se gasesc cu o spuma mai groasa in jurul zonei de sprijin pentru a ajuta la umplerea eventualelor goluri daca aveti un nas mare.

Compatibilitatea castilor – Incercarea ochelarilor dvs. cu o casca sau  inainte de a skia  este intotdeauna o idee buna. Ar trebui sa cautati  ochelari de protectie care au orificii pe partea superioara, deci daca alegeti sa purtati o casca, aerul mai cald poate curge in partea de sus a ochelarilor.

0 Shares
You May Also Like