Sfaturi pentru a pune telefonul in masina?

Sfaturi pentru a pune telefonul in masina?

0 Shares
0
0
0

Sfaturi pentru a pune telefonul in masina?Un suport telefon auto implica faptul ca nu necesita mult efort pentru a verifica si ecranul poate fi vazut, in general, de catre oricine din vehicul. Pentru aceasta configuratie centrala, preferam montarea pe bord, deoarece inaltimea inferioara ne permite sa ajungem mai usor la dispozitiv.

Daca intentionati sa obtineti un suport pentru aceasta locatie, va sugeram sa obtineti unul cu un brat mai lung sau extensibil. Ca o nota laterala, supraincalzirea ar putea fi o problema cu dispozitivele din aceasta locatie.

Nu sunt un mare fan al oglinzii retrovizoare / aranjarii centrale a bordului deoarece este distractiv. Nu ne place sa avem ceva in mijlocul parbrizului care se adauga la linia de vedere a soferului. De ce? pentru ca incercam sa nu lovim pietonii care nu privesc in ambele sensuri inainte de a trece.

Daca doriti sa obtineti ceva pentru aceasta locatie, va recomandam sa obtineti un suport magnetic deoarece puteti monta cu usurinta dispozitivul si puteti schimba orientarea dispozitivului. Suporturile magnetice sunt de obicei mai mici, ceea ce face mai usor sa vedeti in jur.

Suporturile  de instalare / montare pe CD sunt cele mai bune pentru persoanele care nu au nevoie sa aiba dispozitivele  montate pe masinile lor tot timpul.

Aceasta este locatia noastra preferata pentru smartphone-urile noastre. Nu mai este posibil si putem urmari instructiunile sau sa monitorizam apelurile telefonice potentiale.

Singurele motive pentru care nu le-am fi pastrat aici este daca configurarea ar bloca un ventil sau daca dispozitivul dvs. este prea mare pentru a se incadra in modul peisaj. Un iPhone 7 Plus intr-o mount iFace in modul peisaj este comic prea mare. De asemenea, mentinerea incarcarii dispozitivului in 100% din timp ar putea fi cam greoaie, deoarece va trebui sa va conectati cablul peste volan.

Fiecare sofer are nevoi diferite pe drum, dar a ramane in legatura este important pentru aproape toti. Exista, de asemenea, momente in care ar putea fi util, sau chiar necesar, ca un sofer sa foloseasca telefonul pe drum. Desi recomandarea cea mai sigura ar fi blocarea completa a telefonului, oprirea,  fara nici o sansa de distragere a atentiei, poate fi dificil sa eliminati in intregime utilizarea telefonului mobil in timp ce conduceti, mai ales daca comunicarea prin telefon face parte din munca ta. Dar, cu cateva sfaturi utile si recomandari, puteti reduce cu usurinta conducerea distrasa in timp ce ramaneti productiva.

Indiferent daca conduceti la locul de munca, conduceti copiii la scoala sau chiar calatoriti cu placere, exista o modalitate adecvata de a va deplasa in siguranta si eficient in timpul zborului dumneavoastra zilnic. Toata lumea are masini diferite, telefoane diferite, motive diferite pentru conducere si diferite niveluri de conectivitate necesare, insa pericolele conducerii distractive nu discrimineaza. Si sa nu uitam ca exista si legi de transmitere a textului si de conducere in aproape toate statele care restrictioneaza utilizarea telefonului in spatele volanului, indiferent de scenariul dvs. personal.

Cu totii ne-am dori sa stim exact unde mergem tot timpul – dar sa ne confruntam cu asta, va uitati la telefonul dvs. sa urmati o harta spre destinatia dvs. si a devenit o mare parte a sofatului pentru multi. In timp ce poate fi necesar pentru navigatie, acesta poate fi extrem de distragator (desi poate mai putin decat deschiderea unei harti uriase de hartie care acopera intregul parbriz).

0 Shares
You May Also Like