Cum sa iti cumperi corect hainele?

0 Shares
0
0
0

Incepeti prin a masura bustul. Stati drept inainte sa faceti acest lucru, trebuie sa masurati cea mai mare parte a bustului. Incepeti prin plasarea unui capat al benzii la cea mai mare parte si infasurati-o de sub umeri, pentru a o aduce inapoi in locul unde ati inceput. Acum aveti dimensiunea bustului.

Pentru masurarea taliei tineti cont de urmatoarele sfaturi. Nu va loviti in stomac si nu-l trageti, stati cat se poate de dreapta. Incepeti de la cea mai subtire parte a taliei deasupra buzunarului, iar sub torace, aceasta este talia ta naturala.

Infasurati banda in jurul stomacului si aduceti-o inapoi in locul unde ati inceput. Daca sunteti o persoana care, de obicei, poarta hainele pana in zona de sub buric, poate doriti sa notati si acest numar.

Solduri

Trebuie sa masurati circumferinta celei mai mari parti a feselor pentru a obtine masura soldurilor. Incepeti cu o parte a soldului si luati-l din spate catre cealalta sold. Adu banda de masurare inapoi la punctul de plecare.

Faceti acest exercitiu in fata oglinzii, astfel incat sa stiti ca banda este uniformizata. Aceasta masuratoare este buna si pentru cand va cumparati dresuri de aici https://www.meia.ro/dresuri-ciorapi-modelatori/dresuri-ciorapi-gravide.

Pur si simplu retineti, tipul corpului dvs. este conturul structurii dvs. Astfel, intelegerea tipului corpului va ajuta sa cartografiati hainele si sa le personalizati intr-un mod care sa se potriveasca si stilului dvs. personal. Ideea este sa va asigurati ca rochiile pe care le alegeti stau frumos si proportional (sau in functie de proportiile corpului) si imbunatatiti aspectul pentru o silueta chiar mai buna.

Scurte, inalte, subtiri, curbate etc. nu determina tipul corpului, partile corpului o fac. Deoarece toti avem aproape o forma distincta, totusi ar trebui sa ne alegem hainele in consecinta.

Aveti o silueta in forma de mar atunci cand aveti un corp superior mai mare in comparatie cu partea inferioara a corpului. Persoanele cu acest tip de corp au, de obicei, umeri largi, linii de bust mai mari si de aceea se simte ca greutatea se afla la mijloc.

Deoarece majoritatea greutatii si concentratiei sunt deasupra soldurilor, corpul pare mai solid in zona de mijloc. Deci, ideea aici este sa scoateti atentia de la acea parte a corpului si sa evidentiati punctele forte. De aceea, trebuie sa va epilati pe picioare  pentru a le face sa para mai lungi sau sa purtati rochia cu decoletu V, care creaza o iluzie alungita a trunchiului.

A-line sau imperial cut sunt ideale pentru tine. Purtati rochii imprimate sau jachete cu model care adauga un strat pentru a deplasa focalizarea. Desenele monocrome, culorile intunecate, rochiile cu maneci intregi sau 3/4, si topsurile vor ajuta.

Ati putea purta, de asemenea, fuste. Pentru a crea un echilibru alegeti piese versatile. De asemenea, deoarece umerii sunt largi si ati putea avea deja un bustline mai mare, asigurati-va ca purtati sutienul potrivit.

Evitati rochiile  sau topurile cu blugi subtiri; acest lucru va face mai vizibil. Incercati si inlocuiti centura de talie cu o centura superioara a taliei pentru a obtine un echilibru.

0 Shares
You May Also Like