Secrete pentru o dantura mai alba

Secrete pentru o dantura mai alba

0 Shares
0
0
0

Secrete pentru o dantura mai alba
Aproape toti ne dorim sa avem dinti mai estetici si mai albi. Dupa ce imbatranim dintii se vor inchide cu timpul sau se vor ingalbeni.

Dintii pot sa se pateze in urma unei alimentatii gresite sau din cauza medicamentelor. Utilizati secretele de mai jos pentru ca dantura pe care o aveti sa ramana alba si sa restabiliti un zambet frumos.

Pentru un zambet stralucitor incercati benzi pentru albirea dintilor.

Petele superficiale se pot indeparta chiar acasa utilizand anumite produse cum ar fi benzile de albire, pastele speciale pentru dinti, solutii speciale de albire pentru clatire. Sunt si remedii naturale ce pot sa fie incercate si aici sugeram consumul de legume si fructe.

In cazul petelor mai adanci sau cand sunt schimbari accentuate de nuanta va trebui sa apelati la un medic stomatolog. Este o foarte buna idee sa solicitati parerea medicului inainte de a va apuca de un tratament pentru albire.

Benzile de albire utilizate acasa sunt fasii subtiri, de cele mai multe ori invizibile confectionate din materiale captusite cu gel pentru albire pe baza de peroxid.

Benzile aplicate vor fi lasate doar pentru cateva minute zilnic si rezultatele vor fi vizibile dupa doar cateva zile. Rezultatele pot sa dureze pana la maxim un an dar nu va trebui sa aveti asteptari foarte mari.

Trusele pentru albire au un gel specific care contine peroxid si care indeparteaza atat petele adanci cat si pe cele superficiale. In cazul in care petele sunt cauzate de cafea acest gel va poate fi util.

Sunt si truse unde aplicarea gelului se va face folosind pensula, iar la altele gelul se va introduce in forme care se vor aplica pe dinti si care se numesc gutiere.

Rezultatele se vad dupa cateva saptamani si se recomanda sa discutati cu stomatologul inainte de a incepe astfel de tratamente.

In ceea ce priveste gelul, pasta si soltuiile de clatire sunt mai mutle tipuri si solutii pentru clatire cu efect de albire. Majoritatea utilizeaza diverse substante abrazive care sa actioneze asupra dintelui.

Aceste solutii nu vor schimba culoarea naturala pe care o are dintele. Solutiile pot sa fie utilizate in special pentru eliminarea petelor superficiale pe care le genereaza pigmentii alimentari.

Sunt si persoane care prefera sa foloseasca metode traditionale pentru albirea dintilor si aici sunt incluse si bicarbonatul de sodiu dar si consumul de fructe sau de legume proaspete si abrazive.

Legumele si fructele dar si guma de mestecat stimuleaza secretia salivei si aceasta va curata dintii de resturi alimentare neutralizand totodata si PH-ul acid existent in gura.

Albirea in mod profesionist a dintilor se face in cabinet. Se recomanda sa luati in calcul si faptul ca obturatiile sau lucrarile pentru dinti pe care deja le aveti in gura nu se vor modifica in urma unui astfel de tratament si este posibil sa apara discrepante de nuanta intr ele si dintii albiti.

In astfel de situatii este recomandat sa va ganditi si la posibilitatea de a inlocui restaurarile dupa tratament.

In cazul in care evitati pe cat posibil sa va patati dintii cu pigmenti alimentari atunci albirea nu se va face frecvent.

0 Shares
You May Also Like