Cum stocam obiectele in spatii mici?

Cum stocam obiectele in spatii mici?

0 Shares
0
0
0

Cum stocam obiectele in spatii mici?
Probabil ca ati planuit amanuntit spatiile mici din camere si cu toate acestea ati reusit in final sa aveti si lucruri in exces care va sufoca spatiul pe care l-ati gandit atat de bine inainte.

Decat sa mutati toate lucrurile in pungo inestetice, in saci sau in cutii mai bine incercati noi solutii de stocare mderne. Aveti astfel posibilitatea de salva spatiu si casa pe care o aveti va arata foarte bine.

Aceste solutii sunt reprezentate de rafturi care pot sa fie de mai multe modele si dimensiuni.

Considerati ca nu aveti spatiu suficient pentru despozitare in sufragerie? Atunci ar trebui sa valorificati fiecare loc si sa consultati solutii de stocare create in mod special pentru economia de spatiu.

Noi recomandam rafturile. Toate colturile din camere pot sa fie transformate in spatii pentru depozitare si de aceea va recomandam sa va organizati cat mai bine si sa depozitati totul in spatii amenajare speciale.

In cazul in care va renovati casa, ar trebui sa va ganditi si la tot ceea ce va ofera noile tehnologii in materie de stocare. In baie aveti si posibilitatea de a taia peretii si de a amenaja spatii de depozitare pentru toate obiectele tipice care pot sa fie depozitate aici.

In acest fel nu va mai trebui sa utilizati spatiul de pe podea care in general este insuficient in astfel de spatii.

Si balcoanele sunt spatii foarte bune in care se pot amenaja spatii pentru depozitare in dulapuri mici si rafturi. Toate rafturile se vor potrivi doarte bine in astfel de spatii fara sa ocupe un foarte mare spatiu.

Si designul unei bucatarii noi poate sa reprezinte un motiv de a va gandi si la alte solutii foarte inovatoare prin care puteti sa stocati obiecte. In cazul in care nu vreti sa redecorati locuinta va sugerm sa folositi dulapuri si rafturi care se pot asambla in locuri speciale pentru depozitare care sa aiba capacitatea de a stoca toate lucrurile care sunt de folos in casa.

Si pe langa televizoarele mari din sufragerii se pot amenaja mici spatii de depozitare. Se pot comanda rafturi dedicate din diverse materiale pentru a va amenaja spatiul din jurul televizoarelor si pe rafturi puteti sa depozitati o parte din lucrurile care luau ceva mai mult spatiu in living.

O idee principala este sa utilizati acele locuri pe care in mod normal le lasati goale, pentru a depozita obiectele fara insa sa distrugeti aspectul camerei.

O casa care va fi astfel organizata va fi mai comoda si pentru vizitatori dar si pentru cei care locuiesc in ea. In general se intampla sa fie nevoie sa adunati in mare graba cartile care sunt lasate in diverse locuri din casa, precum si alte obiecte, pentru ca urmeaza sa primiti o vizita.

In cazul in care toate aceste mici obiecte pe care le gasiti zilnic in casa, ar fi amplasate in spatii special create pentru ele, precum dulapurile, rafturile, sifonierele si alte obiecte de mobilier nu va mai fi nevoie sa faceti curat in ele foarte des si nici sa le ascundeti in graba in momentul in care sunteti vizitati.

0 Shares
You May Also Like