Dupa iPhone 6, Apple lanseaza iPhone Second Edition

Dupa iPhone 6, Apple lanseaza iPhone Second Edition

0 Shares
0
0
0

Dupa iPhone 6, Apple lanseaza iPhone Second EditionSe asteapta ca cei de la Apple sa aiba primul eveniment de lansare publica din acest an, pe 21 Martie.

Compania din Cupertino va utiliza acest eveniment pentru a anunta un model de iPhone de 4 inch, cu numele iPhone SE, un nou model de iPad Pro si un nou Apple Watch, precum si cateva alte accesorii pentru toate acestea. Cele mai bune piese iPhone 6, pot fi cumparate de la MagazinGsm.ro.

In timp ce primele rapoarte au dezvaluit ca data de lansare, 15 Martie, exista alte surse care sugereaza ca Apple isi va lansa totusi aceste produse in saptamana care incepe cu 21 Martie. La acest eveniment Apple vor lansa un iPhone de 4 inch cu numele iPhone SE, adica Special Edition (editie speciala).

S-a facut referire la acest iPhone ce va fi lansat de Apple, folosindu-se numele de iPhone 5 SE, acest fapt neavand sens din punctul nostru de vedere. De ce ar numi Apple un iPhone ce va fi lansat in 2016, cu acelasi nume utilizat pentru un device lansat in 2013?

In ceea ce priveste specificatiile, iPhone SE, va avea un ecran de 4 inch, ce nu va suporta capabilitati 3D Touch. Device-ul, in afara de faptul ca va avea acelasi form-factor ca si iPhone 5s, nu va avea nimic in comun cu acesta. Procesorul va fi probabil un A9 SoC cu un coprocesor M9, combinatie pe care am mai vazut-o de altfel la noile modele de iPhone. Camera foto, va fi probabil una asemanatoare cu cea de pe iPhone 6s si va avea un senzor de 12 Megapixeli.

In timp ce functia 3D Touch nu va fi disponibila pe acest device, potrivit unor rapoarte, iPhone SE va suporta Apple Pay, Live Photos si alte aplicatii. Va avea linii mai curbate decat iPhone 5s, iar culorile disponibile vor fi Argintiu, Space Gray si Rose Gold.

Potrivit analistului Ming Chi Kuo de la KGI Securities, iPhone SE va avea un pret de pornire intre 400$ si 500$, mai mic asadar decat pretul iPhone 6 sau iPhone 6s. De asemenea, unele surse au lansat ideea ca Apple va reduce pretul lui Iphone 5s la jumatate, o data cu lansarea acestui nou device.

La conferinta de prezentare, probabil ca vom face cunostinta si cu un nou model de iPad. Tableta, potrivit unor rapoarte din ultima saptamana, va fi foarte asemanatoare cu iPad Pro, cu acelasi tip de hardware si un Apple Pencil, in afara de form-factorul mai mic, de 9.7 inch.

Apple va lansa de asemenea si noi modele de ceasuri Apple Watch, precum si accesorii pentru acestea.Toate aceste vesti nu pot decat sa ne bucure, probabil ca preturile vor scadea (cel putin pentru unele modele ceva mai vechi), iar diferentele de hardware din cate putem observa pana acum, nu sunt unele semnificative.

Daca ati cumparat noul iPhone 6 sau 6s, atunci probabil ca acest articol nu este pentru voi. Dar, daca aveti in schimb un device din generatia iPhone 5, acest refresh va fi mai mult decat binevenit.

0 Shares
You May Also Like