Aplicatii pentru activitati de videochat

Aplicatii pentru activitati de videochat

0 Shares
0
0
0

Aplicatii pentru activitati de videochat
Convorbirile video sunt exemple bune de tehnologie care a fost odata un subiect futurist dar care in prezent este disponibil pe orice tip de smartphone sau computer, chiar si pe acelea care nu sunt foarte performante.

In cazul in care cautati un studio videochat Bucuresti si nu stiti ce aplicatii ar trebui sa stiti sa utilizati noi vi le prezentam mai jos.

Sunt mai multe optiuni pe care le puteti utiliza pentru a comunica eficient in timpul activitatii de videohat, cum ar fi si Facetime, Skype sau hangouts, si toate functioneaza aproximativ la fel.

O companie noua denumita Nucleus considera ca inca mai este loc pentru imbunatatiri radicale in zona de videocall si mai ales atunci cand vorbim despre modul de conectare sau despre conexiunea persoanelor in special in momentul in care se doreste ca acestea sa se execute instantaneu.

Acesta este si obiectivul noului produs al persoanelor de la Nucleus care au scos un produs cu acelasi nume care este in esenta o tableta ce poate fi montata si pe perete sau pe un alt suport, si va facilita atat conexiunea cat si modul de conectare cu alti useri, totul in timp record si mult mai rapid decat se initializau video conferintele pe aplicatiile si platformele ce au fost mentionate si mai sus.

Modul de utilizare principal al aplicatiei Nucleus este comunicarea cu mai multe dispozitive Nucleus numite si nuclei care vor fi raspanditi prin intreaga locuinta si care permit realizarea unei conversatii moderne.

Puteti sa spuneti de exemlu “suna sufrageria” si se va deschide un videocal spre dispozitivul Nucelus care este in sufragerie in timp record mai exact in cel mult 200 de milisecunde. Pentru ca lucrurile sa fie accelerate si mai mult Nucleus va seta si o adevarata retea in locuinta in mod asemanator cu tehnologiile utilizate de Sonos cand au accelerat traficul de date intre mai multe boxe puteti sa utilizati si ecranul tactil al unui telefon care are un display de 8 inchi pentru a incepe conversatii dar cei de la Nucelus au indepartat posibiltatea de recunoastere vocala.

Astfel functionalitatea se reduce spre zero atunci cand vine vorba de comparatii cu Amazon Echo de exemplu. De asemenea aici se poate discuta si despre call-urile de test de la Skype si trebuie sa mentionam ca in cazul in care aplicatia ar fi fost testata atat de mult cat sustie Nucleus, inca mai exista probleme si lucruri neprevazute care tin de zona de hardware a dispozitivului.

Solutiile care va permit sa va auziti va creaza certitudinea ca si persoana cu care comunicati trebuie sa va auda.
Se poate seta dispozitivul in asa fel incat sa puteti avea certitudinea unei conversatii de calitate daca dizpozitivul ar fi permis acest lucru, numai ca in prezent aceasta posibilitate nu exista si va trebui sa avem incredere in cei de la Nucleus.

Comunicarea instant pe care inceacra sa ne –o ofere Nucleus nu este disponibila doar in casa si merge la fel de bine si in exterior. Aveti posiblitatea de a suna o persoana cu care doriti sa vorbiti cu o simpla comanda vocala.

0 Shares
1 comment
  1. Da, este nevoie de o imbunatatire a aplicatiilor, au des probleme in care pica conexiunea, sua nu se vede asa bine, iar in videochat acest lucruri sunt esentiale.

Comments are closed.

You May Also Like