Care sunt etapele procesului de electrostimulare?

Care sunt etapele procesului de electrostimulare?

0 Shares
0
0
0

Care sunt etapele procesului de electrostimulare?
Tratamentul prin electrostimulare va trebui sa se faca in mod sistemic, fara pauza si cu frecvente de cel putin 3 sedinte saptamanal si va trebui sa fie sustinut urmand o dieta si consumand minim 2 l de apa in fiecare zi.

Noi va recomandam sa va respectati principiile dietei asociate care va asigura rezultate foarte bune prin combinatie cu sedintele de electrostimulare. Daca nu puteti sa tineti dieta incercati sa evitati excesele alimentare, numarul mare de calorii consumate si mesele la ore tarzii.

O dieta echilibrata daca se tine corect va potenta si efectul sedintelor de electrostimulare si va grabi slabirea.

Efectul pe care sedintele de electrostimulare il au se va vedea si tinand cont de metabolism sau de intensitatea cu care un aparat electrostimulare lucreaza dar si de surplusul de greutate si daca se tine sau nu o dieta. Se va evidentia mult mai bine tratamentul in momentul in care este combinat si cu alte tipuri de terapii.

Cu ajutorul tratamentelor de electrostimulare nu se va slabi in kg ci doar in circumferinta. In cazul in care se va reveni rapid la regimul alimentar normal si daca nu sunt impuse anumite limite sau nu se continua cu sedintele de electrostimulare pentru intretinere, in minim 3 luni corpul va depunde din nou tesut adipos.

Sedintele de electrostimulare de intretinere sunt recomandate o data pe saptamana.

Aparatele au in general 9 programe presetate care ofera un nivel bun de siguranta pentru tratamentele care se vor comanda in mod automat pe un calculator: program general de tonifiere si slabire si program anticelulitic, drenaj limfatic, fermitate bust, program pentru tonifiere dar si pentru tratarea celulitei, program de relaxare, un program intensiv de slabire rapida, program pentru abdomen, remodelare solduri sau coapse si program facial.

Puteti sa mariti intensitatea generala cu maxim 22 de procente si acest lucru va permite sa obtineti rezultate repede.

Veti beneficia de ultimele inovatii din domeniu si de curent Slimwave care va actiona atata orizontal cat si vertical ceea ce va spori foarte mult eficacitatea tratamentului si va fi diminuata la minim senzatia de neplacere.

Un alt avantaj ce poate fi mentionat este ca aparatul poate sa treaca din mod automat in mod manual si poate sa permita si conceperea de programe putand sa modifice frecventa dar si profunzimea pe care o au contractiile.

Durata de tratament este ajustabila de la 15 si pana la 60 de minute si de aceea putem beneficia de felxibilitate si compunere a tratamentului. Electrozii vor fi prevazuti cu silicon si acest fapt prezinta nenumarate avantaje printre care o mai buna fiabilitate, un bun confort pentru clienti, usurinta de curatare, o foarte buna siguranta si un efect foarte bun.

Fiind multi electrozi putem sa lucram toate zonele in care dorim sa ne transformam corpul si in acest mod ne vom lucra corpul dupa voia noastra.

Exercitiile fitness char daca sunt concentrate pe anumita grupa musculara nu vor fi limitate numai la ea si asa vom ajunge ca in momentul in care vrem sa avem coapse subtiri sa ne trezim ca ne dezvoltam prea mult gambele.

0 Shares
You May Also Like