Cele mai cautate accesorii pentru camera de smartphone

Cele mai cautate accesorii pentru camera de smartphone

0 Shares
0
0
0

Cele mai cautate accesorii pentru camera de smartphone
Cea mai buna camera e cea pe care o ai la tine, fie ea si una de smartphone, pentru ca in ziua de astazi, smartphone-urile sunt principalele aparate foto la indemana, pentru fiecare dintre noi. Accesorii telefoane la preturi fara concurenta, numai pe MagazinGsm.ro!

Dar, in timp ce smartphone-ul tau poate face fotografii aproape de nivelul unui aparat foto semi-profesional (ceva mai vechi ce-i drept), ar putea totusi sa aiba nevoie de un pic de ajutor, pentru a se transforma la propriu, intr-o camera perfecta in toate circumstantele.

Vom prezenta mai jos, unele dintre cele mai bune accesorii pentru camerele de smartphone din 2015 si 2016:

Letilele.

Cu exceptia catorva modele, camerele de smartphone folosesc lungimi focale fixe de unghi larg (wide angle), echivalentul unor lentile de 28mm. Asta inseamna ca zoom-ul pe un anumit subiect, implica deteriorarea imaginilor in zoom-ul digital sau “miscarea” acestora.

Din fericire, fotografii de smartphone, pot folosi acum lentile de schimbare a perspectivei. Acestea includ modelele fish-eye, telephoto sau macro. Si nu, nu sugeram sa montati o lentila de DSLR pe smartphone.

Acelea sunt mult mai complexe si pot ajunge sa coste in unele cazuri, mult mai mult decat un smartphone performant.

Cei de la Olloclip au un numar impresionant de oferte pentru lentile, la preturi decente. Aceste lentile se potrivesc pentru camerele celor mai populare smartphone-uri, aflate in vanzare pe piata.

Cele mai interesante modele sunt cele cu optiunile 4 in 1, pentru telefoane ca de exemplu iPhone, seria Samsung Galaxy S4 sau S5, etc. Aceste lentile vin cu zoom de pana la 10x sau 15x pentru fotografia macro (la apropiere).

Seturile de lentile se pot atasa si detasa cu ajutorul unei mici surubelnite, acestea fiind prinse in niste clip-uri fixate de suruburi. Pretul Olloclip 4 in 1 este undeva in jurul a 70-80 de dolari, depinzand de modelul smartphone-ului, pentru care vreti sa cumparati acest set.

Lentilele de moment.

Acest tip de lentile reprezinta cel mai calitativ nivel de optica pe care il puteti obtine pentru camera unui smartphone. In acest dispozitiv, 2 lentile ofera un wide-angle telephoto cu claritate excelenta si distorsiuni minime. De asemenea, aberatiile cromatice lipsesc cu desavarsire.

Putem spune ca achizitionand un astfel de set, veti avea aproape o camera foto profesionala, la purtator.

Setul poate fi cumparat pentru seria iPhone 4 si iPhone-uri din serii mai noi, dar si pentru alte smartphone-uri cu Android, ca de exemplu Samsung S4, S5, Note 3, Note 4 sau Nexus 5. Pretul pentru acest set de lentile, este de 100 de dolari.

Optica (lentilele ) InstaLens.

Optica instaLens functioneaza cu majoritatea camerelor de pe smartphone si vin in optiuni ce includ wide-angle, super-wide, fisheye, telephoto sau polarizer.

Daca vrei sa ai la dispozitie o gama de lungimi focale cat mai larga pentru camera smartphone-ului tau, optica de la instaLens este ceea ce cauti.

Pretul porneste de la 40$ si se pot monta pe telefon cu ajutorul unor magneti si/sau adezivi speciali, care nu vor deteriora carcasa telefonului.

0 Shares
You May Also Like