Cand trebuie sa ducem iPhone-ul la reparat?

Cand trebuie sa ducem iPhone-ul la reparat?

0 Shares
0
0
0

Cand trebuie sa ducem iPhone-ul la reparat?
Acum, cand ne-am atasat atat de mult de propriile smartphone-uri, este destul de frustrant cand se strica si de aceea, trebuie sa stim cand este cazul sa le ducem la reparat.

Vrei reparatii iPhone la cele mai bune preturi din tara? Intra cu incredere pe website-ul ServiceGsm.ro!

Daca ti s-a stricat smartphone-ul fie el un iPhone sau orice altceva, intervine un sentiment ciudat, este ca si cum cineva te-a deconectat de la legatura cu lumea, nu esti capabil sa mai vorbesti la telefon, sa mai trimiti mesaje text, sa mai cauti pe Google sau de ce nu, sa te joci unele din jocurile tale preferate, in timpul liber.

Asta se intampla atunci cand smartphone-ul tau inceteaza sa mai functioneze. Defectiunea poate fi una minora sau poate fi una destul de complexa.

Daca te pricepi cat de cat la reparatii si ai facut aceste lucruri si daca defectiunea nu presupune interventia unui specialist, atunci o poti efectua singur (de exemplu daca bateria trebuie schimbata sau trebuie curatata tastatura, butoanele, etc.).

Inlocuirea unei baterii de iPhone.

Este trist ca bateriile reincarcabile, adica acumulatorii, se consuma asa de repede si isi pierd din calitati, pe o perioada relativ scurta de timp.

Daca esti proprietarul unui iPhone de ceva vreme, probabil ca ai observat ca deja dupa cateva luni, bateria nu mai tine ca la inceput, oricat de bine ai incarca-o.

Dupa 2 ani, timpul mediu de functionare se poate chiar injumatati. La final, dupa cativa ani de folosire a unui iPhone, vei constata ca esti norocos daca bateria mai tine o jumatate de zi.

Din nefericire, compania Apple face foarte greu procesul de inlocuire a bateriei, pentru utilizatorii proprietari ai unui iPhone, fie ca este mai nou sau mai vechi.

Daca veti incerca sa inlocuiti bateria, veti pierde pur si simplu garantia telefonului (asta in cazul in care mai este in garantie), deoarece aceasta actiune presupune deschiderea telefonului (dezasamblarea partiala), iar Apple nu permite acest lucru.

Desigur, dupa 1 an de zile, ati iesit deja din perioada de gratie a garantiei, asa ca puteti proceda si singuri la inlocuirea acumulatorilor. Pentru inlocuirea unei baterii originale Apple, compania va taxeaza cu 79 de dolari, enorm am spune noi.

De aceea, daca telefonul este iesit din perioada de garantie, va recomandam sa apelati la un service serios, dar nu unul oficial Apple, pentru ca sumele vor fi exorbitante, la orice fel de interventie, fie ea si una minora.

Trebuie tinut cont si de faptul ca exista reparatii mult mai complexe, spre exemplu acelea care presupun inlocuirea ecranului (display-ului), a placii de baza sau a conectorilor de la interior.

Pentru aceste depanari, nu recomandam desfacerea telefonului, oricat de bine v-ati pricepe. Daca apelati la un service unde lucreaza profesionisti, veti beneficia si de garantia manoperei, iar daca o piesa se strica in timpul operatiunilor de service, aceasta va va fi inlocuita gratuit, de catre firma de service la care ati apelat. Nu acelasi va fi cazul, daca alegeti sa reparati singur telefonul.

0 Shares
You May Also Like