Analiza comparativa despre iPhone 6

0 Shares
0
0
0

Analiza comparativa despre iPhone 6
Noile telefoane Apple, iPhone 6S si 6S Plus au fost lansate oficial si de atunci oamenii continua sa vorbeasca despre ele. Daca aveti un alt iPhone care s-a stricat sau de care nu mai sunteti multumiti, acum va puteti gandi sa cumparati unul dintre aceste modele.

In ceea ce priveste performantele acestora, un service de reparatii iPhone din Bucuresti ne aduce la cunostinta avantajele si performantele pe care acestea le ofera.

Cele doua telefoane arata aproape identic cu cele dinaintea lor, doar ca sunt putin mai groase si putin mai grele. Display-urile si-au pastrat rezolutiile si bateria este mai mica decat cea de pe iPhone 6.

In ceea ce priveste procesorul, iPhone 6S este mult mai performant avand un procesor A9 care este cu aproximativ 70% mai rapid decat cel pe care il avea predecesorul sau si este si cu 90% mai bun in ceea ce priveste performanta grafica.

Cea mai importanta functie de pe noile telefoane iPhone este 3D Touch. Aceasta va permite sa interactionati cu telefonul cu ajutorul unor atingeri mai puternice, ceea ce inseamna ca puteti sa previzualizati sms-uri si mail-uri fara sa le deschideti, puteti interactiona cu jocurile in mod diferit si de asemenea puteti interactiona si cu camera foto.

Se considera ca aceste noi modele sunt cele mai bune telefoane existente pe piata. Daca doriti sa actualizati iPhone 5S sau oricare alt telefon mai vechi, veti fi uimit. Nu sunt comparatii care pot sa utilizeze 3D touch. In plus si toate celelalte firme trebuie sa ia exemplu de la ele si sa isi dea seama cum acestea sunt in top pentru a putea concura cu ele.

Cel mai important lucru pe care il doresc utilizatorii de la telefoanele smart este ca acestea sa aiba o buna autonomie, si din nefericire nici macar iPhone nu poate satisface aceasta dorinta. 6S rezista aproape o zi dar daca doriti sa il mentineti aprins pana la ora de somn este nevoie sa il reincarcati.

Varianta mai mare a acestuia are un acumulator ce rezista ceva mai mult si de aceea este o alegere perfecta atunci cand butonati constant telefonul si doriti autonomie pentru intreaga zi.

Senzorul Touch ID reactioneaza instantaneu. Imediat ce apasati butonul pentru aprindere a ecranului senzorul deblocheaza instantaneu dispozitivul.

Multumita noului procesor, aplicatia SIri este tot timpul activa si tot ce trebuie sa faceti este sa interactionati cu ea prin comanda Hey Siri. Aceasa aplicatie va memoreaza vocea la prima utilizare a telefonului si va poate distinge vocea chiar si intr-o camera aglomerata. Se poate intampla insa ca o alta persoana cu o vocea asemanatoare sa o poata activa, deci acesta este un aspect la care inca se poate lucra.

Chiar daca sloganul Apple sugereaza ca pentru noile telefoane au schimbat totul realitatea nu este chiar aceasta. Este aproape imposibil sa facem diferenta intre iPhone 6S sau iPhone 6, din punct de vede al aspectului. Diferentele sunt de ordin tehnic si sunt strict legate de componentele interioare. Functia 3D Touch are potentialul de a face cumparatorii sa renunte la 6 in favoarea lui 6S, in functie de aplicatiile care vor suporta aceasta functie.

0 Shares
You May Also Like