Scaunele – practice sau confortabile?

0 Shares
0
0
0

Scaunele - practice sau confortabile?
Sunt sigur ca ai cel putin un scaun in casa ta, si il folosesti frecvent, cel mai folosit scaun fiind desigur cel pentru birou, si acasa si la munca.

Dupa aceea, cu siguranta mai ai cateva scaune in bucatarie, poate unul in dormitor pe care iti lasi haine, si inca cateva in living. Sunt sigur ca in momentul in care ai citit scaune te-ai gandit la modelul de mai jos.

Da, acesta este un scaun, dar este doar un model de scaun. Acum cateva sute de ani ar fi fost un scaun potrivit pentru un rege, deoarece doar clasele bogate isi permiteau scaune adevarate, insa astazi cand vezi un asemenea model de scaun nu te gandesti la pozitie, autoritate si cu atat mai putin la confort.

Scaunele au o reputatie proasta cand vine vorba de confort, insa cu toate acestea cu totii le avem si le gasim peste tot;  scaune in Timisoara gasesti pana si la Selgros. Sunt obiecte utile, dar nu confortabile?

Ideea aceasta vine tocmai de la generalizarea modelelor de scaune, cel putin inconstient, cu modelul prezentat mai sus. Insa, nu toate scaunele sunt asa, daca comparam acel scaun cu un fotoliu, am putea spune intr-adevar ca nu este foarte confortabil, dar sunt o multime de tipuri de scaune, in diferite forme, din diferite materiale, scaune care pot fi foarte folositoare in diferite situatii.

Desigur, cand mananci nu ai nevoie de un scaun in care sa te afunzi, un scaun in care sa iti vina somnul in timp de mananci. Unele scaune nu trebuie sa fie atat de confortabile, sa ajungi sa te relaxezi complet in ele.

Un scaun de birou, ergonomic, trebuie sa iti ofere sustinere pentru spate, pentru ca il vei folosi pentru ore in sir, si nu vrei ca la sfarsitul fiecarei zile sa ai dureri de spate. in acelasi timp nu vrei sa stai atat de confortabil pe scaun incat sa nu mai ai chef de munca. Poate tu vrei, dar seful tau cu siguranta nu vrea.

Ideea este ca scaunele sunt o gama larga de produse, toate sunt practice in felul lor, dar unele din ele sunt mai confortabile, altele mai putin confortabile, in functie de ce trebuie sa faci cat timp stai pe acel scaun.

Selgros Timisoara
Produse alimentare si nealimentare
Calea Aradului nr. 64 Timisoara,
300291 , RO
Tel: 0256 279 000
Fax 0256 279 199

0 Shares
You May Also Like