Usurinta in exploatare – obligatorie pentru un sistem WMS

0 Shares
0
0
0
management depozite cu WMS  de la Pointlogistix
Management depozite cu WMS de la Pointlogistix

Intr-o economie in care eficienta si rapiditatea sunt must have-uri absolute, sistemele de management al depozitelor sunt adevarate arme imbatabile ale comerciantilor sau producatorilor. Softuri precum Crosspoint WMS de la Pointlogistix.ro vin sa eficientizeze si sa automatizeze intreaga gama de operatiuni si procese ce se desfasoara intr-un depozit, intr-o magazie sau intr-un punct de productie. Fie ca vrei sa cunosti in timp real stocul si dinamica marfurilor din depozit, fie ca vrei sa elimini pierderile si lipsa de productivitate, fie ca vrei sa afli care este cel mai bun operator sau, dimpotriva, cel mai slab, fie ca vrei sa afli care sunt stocurile cu cea mai mica dinamica sau ca vrei sa faci o analiza comparativa si sa iti bazezi deciziile pe informatii in timp real, sistemele de management al depozitelor – WMS – reprezinta solutia perfecta pentru orice business.
Printre calitatile cele mai importante ale unui sistem WMS, alaturi de functionalitate, flexibilitate sau posibilitatea de a fi integrat in sisteme mai complexe, usurinta in utilizare este absolut obligatorie cand vine vorba despre managementul depozitelor!
Daca un sistem WMS este usor de folosit, el va reduce din timpul alocat trainingului angajatilor care il folosesc, mai ales ca vorbim despre un training pe care vor trebui sa il parcurga toti angajatii – de la cei care iau bunurile de pe rafturi si pana la managementul superior al firmei.
Un WMS bine gandit permite utilizatorillor sa petreaca un timp redus pentru instalarea si monitorizarea operatiunilor zilnice, in asa fel incat sa fie capabili sa se adapteze rapid la noi cerinte si solicitari.
Angajatii noi, de asemenea, se pot pune la punct in cateva ore cu un sistem WMS bine gandit si conceput, in loc de cateva saptamani cat poate dura trainingul cu un WMS nu la fel de eficient. Un aspect extrem de important este ca un WMS care ofera o experienta simpla de navigare este o garantie ca toti angajatii vor putea sa obtina maximul de functionalitate din sistem.
Iata de ce, atunci cand alegi un sistem de management al depozitului, este indicat sa cauti intotdeauna meniuri usor de folosit si ecrane de ajutor care pot imbunatati extrem de mult experienta de utilizare. De pilda, te poti asigura ca sistemul ales iti permite introducerea simplificata de date si crearea de template-uri de rapoarte si tabele.
De asemenea, o vedere de ansamblu care se updateaza in timp real ofera utilizatorilor o singura locatie de unde isi pot accesa toate datele esentiale.
Asadar, daca WMS-ul pe care il testezi ti se pare intuitiv si usor de folosit, e foarte posibil sa ai in fata varianta castigatoare!
In plus, asigura-te ca alegi intotdeauna un WMS produs de o echipa care iti poate oferi consultanta si sprijin, atat la implementare cat si pe parcurs, in operare. Echipa Pointlogistix.ro, dezvoltatorii softului Crosspoint WMS, promit intotdeauna o tranzitie usoara si productiva chiar din momentul instalarii sistemului, o gama variata de optiuni de training, suportul necesar pentru ca orice client sa poata folosi la maxim potentialul softului Crosspoint WMS, precum si servicii de mentenanta post-implementare, care includ si update-uri ale modulelor standard, ori de cate ori acestea apar.

0 Shares
You May Also Like