Lucruri interesante pe care telefonul tau le poate face

0 Shares
0
0
0

Lucruri interesante pe care telefonul tau le poate faceNu ai o rigla la indemana? Nici o problema. Pur si simplu descarcati aplicatia Level Bubble pentru iPhone sau Android si aveti o rigla usor de utilizat in buzunar, ajutandu-va sa obtineti un unghi drept pentru prima data cand pozitionati ceva si de fiecare data cand aveti nevoie.

Doriti sa faceti telefonul mai putin galagios – si mai putin probabil sa va trezeasca – cand incercati sa dormiti? Doar activati tonurile de gri. Accesati setarile telefonului dvs., faceti clic pe Accesibilitate, selectati Afisare locuinte si selectati Filtre culori. Odata ce va aflati in interior, puteti sa activati tonurile de gri, optand pentru ecran dimmer si acele pictograme de pe ecranul dvs. de acasa sunt mult mai putin atragatoare.

O plimbare mai sigura cu masina poate fi la fel de simpla ca si utilizarea telefonului. Cu dispozitivul de respirat BACtrack smartphone, un dispozitiv mic care se conecteaza pe o aplicatie de pe telefon, puteti sa spuneti rapid si usor cand este timpul sa luati o pauza, mentinandu-va pe dumneavoastra si pe toti ceilalti de pe drum in siguranta in acest proces.

Doriti sa anulati rapid o greseala? Pur si simplu agitati iPhone-ul si o optiune de a anula ceea ce tocmai ati scris va aparea. Din fericire, pentru cei care folosesc Android, exista un modul Shake to Undo pe care il puteti descarca pentru a va bucura de acelasi efect.

Daca sunteti dornici sa va stergeti ecranul cu toate aplicatiile pe care le-ati deschis, dar nu  simtiti nevoia sa le parcurgeti individual, exista o cale usoara de a rezolva problema. Pur si simplu glisati in sus cu mai multe degete deodata si le puteti inchide toate aplicatiile dintr-o singura lovitura. Si pentru utilizatorii de Android, aplicatiile precum KillApps vor face acelasi lucru pentru dvs. in cateva secunde si pot chiar sa va mentina durata de viata a bateriei in acest proces.

A face masina mai sigura este la fel de usor ca deschiderea unei aplicatii pe telefon. Cu Viper SmartStart, puteti bloca, debloca si chiar si sa va porniti de la distanta masina cu ajutorul unei aplicatii. Cu toate acestea, mai bine, in functie de sistemul pe care il utilizati, puteti diagnostica cu usurinta problemele legate de masina dvs. utilizand si aplicatia. Avand in vedere multitudinea de lucruri pe care le faceti cu telefonul, atunci cand acesta se strica aveti avantajul ca veti gasi peste tot piese telefoane pentru schimb.

Nu doriti sa riscati un accident, daca va uitati la GPS in timp ce conduceti? Cu Hudway, nu trebuie sa alegi din nou intre siguranta si navigarea eficienta. Aceasta aplicatie de realitate augmentata, disponibila atat pentru iPhone cat si pentru Android, proiecteaza direct pe ecranul montat pe bord, facand mai usor sa pastrati ochii pe drum si sa ajungeti la destinatie in siguranta.

Daca se simte ca si cum telefonul dvs. se va incarca pentru totdeauna, exista o cale usoara de a rezolva problema. Pur si simplu activati Airplane Mode pe iPhone sau Android si veti fi uimiti de cat de repede se activeaza acumulatorul.

0 Shares
You May Also Like