Cum ganditi redesignul site-ului?

Cum ganditi redesignul site-ului?

0 Shares
0
0
0

Cum ganditi redesignul site-ului?Redesignul unui site web este intotdeauna o provocare deoarece necesita o multime de resurse si poate fi destul de riscant. Ideea de a implementa cele mai noi tehnologii si tendinte de design este tentanta. Dar, ca regula generala, este mai bine sa aveti un site invechit, dar functional, decat un design nou stralucitor, care nu se plateste.

Inainte de a incepe un proces de redesenare a site-ului , este esential sa definiti in mod clar obiectivul din spatele acestuia.

De ce aveti nevoie de redesignul unui site web?

Desi utilizatorii percep destul de des o reproiectare a site-ului ca o schimbare de aspect, nu este intotdeauna cazul. Exista de obicei trei motive principale pentru redesenarea unui site web:

  1. O mai buna utilizare si mai multe vanzari. Daca site-ul dvs. nu a fost actualizat in ultimii ani si pierdeti potentialii clienti din cauza problemelor grave de utilizare, atunci reproiectarea site-ului ar putea fi o optiune buna.
  2. Modificari structurale de afaceri. Modelul dvs. de afaceri sa schimbat semnificativ, iar site-ul dvs. nu mai reflecta afacerea dvs. reala. De exemplu, aveati un magazin de flori fizice si un site informativ simplu. Acum ati pivotat la serviciul online de livrare a florilor si aveti nevoie de functionalitate eCommerce. In aceste conditii, va trebui sa accesati www.droidwebdesign.com pentru a lua legatura cu expertii in servicii de web design, care va pot fi de mare ajutor.
  3. Branding. 55% dintre oameni sunt dezamagiti de o marca in general atunci cand au o experienta frustranta pe site-ul lor. Rezolvarea unei experiente nefavorabile a utilizatorilor va poate intari marca.

Uneori, redesignul unui site web poate fi, de asemenea, o parte a unui proces mai mare de rebranding. Daca identitatea dvs. de brand vizual se modifica semnificativ, site-ul dvs. web ar trebui sa se schimbe si el.

Identificarea unui obiectiv clar va ghida atat designerul UX, cat si deciziile managerului de proiect pe tot parcursul procesului.

In cazul in care optati pentru redesignul site-ului, trebuie sa aveti grija de continutul site-ului. Continutul site-ului este instrumentul dvs. de vanzari cel mai puternic, de aceea trebuie sa ii acordati o atentie deosebita acestuia atunci cand reproiectati site-ul. Exista doua aspecte pe care trebuie sa le aveti in vedere, iar acestea sunt urmatoarele:

  • Designul vizual si continutul ar trebui sa mearga mana in mana.
  • Copia de pe site trebuie sa poata vinde.

Este intotdeauna o provocare aceea de a proiecta o pagina web fara a avea exact continutul la indemana. In acelasi timp, cu greu puteti avea un proiect de continut final pentru o pagina web care inca nu exista. Pentru a elimina aceasta problema, trebuie sa lucrati atat la design cat si la continut, pastrand in acelasi timp intentia utilizatorului.

Pe de alta parte, trebuie sa va reganditi copia site-ului web pentru a se potrivi noului design si, in cele din urma, sa vindeti mai mult. Avand in vedere aspectele emotionale ale procesului de luare a deciziilor de catre consumatori, este important sa creati o legatura cu utilizatorul prin continut scris.

0 Shares
You May Also Like