Top 5 metode de a impacheta cadourile de Craciun

Top 5 metode de a impacheta cadourile de Craciun

0 Shares
0
0
0

Top 5 metode de a impacheta cadourile de Craciun Este foarte important sa daruiesti cadouri speciale in perioada sarbatorilor. Astfel, ii bucuri pe toti cei dragi si ai parte de momente frumoase petrecute impreuna cu acestia. Poti darui un brad de Craciun artificial, decoruri pentru casa sau alte cadouri inspirate, potrivite pentru cei mai iubiti oameni din viata ta.

Pentru a cumpara brazi de calitate, poti folosi site-ul BraziCraciun.net.  De asemenea, este la fel de important si modul cum impachetam cadourile de Craciun. Alegerea culorilor si a stilului de a impacheta este semnificativa pentru aspectul general, final. Astfel, iata top 5 moduri in care poti alege sa impachetezi cele mai frumoase cadouri din perioada sarbatorilor de iarna:

  1. Poti impacheta cadourile in cutii speciale si le poti decora cu o funda mare

Una dintre cele mai simple si frumoase modalitati de a impacheta un cadou, este cea in cutie. Este important sa alegi o cutie deosebita, cu motive specifice pentru iarna sau pentru Craciun. De asemenea, este bine sa aiba o marime potrivita, nici prea mica si nici exagerat de mare.

Poti cumpara o cutie din carton de calitate, pe care persoana care o primeste, o poate refolosi. O cutie speciala poate avea elemente in relief, culori metalizate, o forma mai deosebita sau capac de calitate. Apoi, poti sa legi aceasta cutie cu o funda mare, generoasa. Vei obtine o imagine pe care o va adora persoana careia ii dai acest dar.

  1. Hartie naturala si panglica din sfoara goasa

O alta modalitate speciala de impachetare, este cea care utilizeaza hartie naturala. Este foarte apreciata aceasta hartie, mai ales daca este realizata din hartie reciclata. Ea poate avea un aspect rugos si poate sa fie alaturata elementelor decorative precum sfoara sau lemnul. Astfel, poti lipi in mijloc si un ornament din lemn nevopsit.

  1. Hartie aurie si sclipici mult

Pentru sarbatorile de iarna, ai nevoie si de hartie aurie si mult sclipici. Astfel, poti impacheta toate cadourile in hartie de calitate, care sa fie frumos decupata si ornata. Poti folosi funda plina de sclipici si poti adauga o mica crenguta de brad, pentru a completa imaginea dorita. Persoana care va primi acest dar, se va bucura cu siguranta.

  1. Hartie creponata si funde foarte colorate, cu model

Un alt tip de material pentru a impacheta cadouri, este hartia creponata. Aceasta este perfecta pentru a construi o imagine deosebita, foarte vesela. Poti combina multe culori, multe nuante si poti face acest cadou sa fie foarte special.

Pentru a decora, foloseste funde mai mici si mai mari, de multe culori. Totul va fi foarte atragator si frumos. Astfel poti impacheta o carte, un joc, un tricou sau orice altceva doresti.

  1. Hartie simpla alba si bucati de portocala uscata sau scortisoara

Daca vrei un aspect artistic, atunci poti sa folosesti mici bucati de scortisoara, felii de portocala uscate sau alte elemente spcifice pentru sarbatorile de iarna. Le poti pune in mijlocul unui pachet care este impachetat in hartie alba simpla. Poti sa legi totul cu sfoara groasa, pentru o imagine deosebita.

0 Shares
You May Also Like