Locuri de munca pentru cei care nu au studii superioare

0 Shares
0
0
0

Locuri de munca pentru cei care nu au studii superioare
Cu siguranta in momentul in care iti doresti sa ai un loc de munca la o companie foarte importanta, si cand iti doresti o functie de conducere, sau un loc de munca la un birou, atunci trebuie sa ai studiile superioare finalizate.

Sunt insa si o multime de persoane care au studii superioare finalizate, insa nu au fost foarte inspirate atunci cand au ales domeniul pe care sa il studieze, astfel ca fie nu au gasit un loc de munca in domeniu, fie si-au gasit un job, insa castigurile lunare au fost foarte mici.

Ei bine, sunt insa si persoane care nu si-au dorit sa urmeze o facultate, insa care si-au gasit un loc de munca stabil, in cadrul unei anumite companii, si unde castiga destul de bine.

De exemplu, iti poti cauta un post de agent de vanzari, care presupune promovarea iar mai apoi vanzarea serviciilor si produselor companiei pentru care lucrezi. Pentru acest loc de munca vei primi drept salariu, o parte fixa, plus comisioane din vanzari si multe alte bonusuri de performanta.

Avand un astfel de loc de munca, vei putea ajunge sa castigi in fiecare luna, mai multi bani decat cei care au studii superioare, plus ca poti sa beneficiezi de alte avantaje, precum telefon de servici, laptop de servici sau chiar si masina de servici.

Poti deasemenea sa cauti locuri de munca soferi, si cu siguranta in functie de categoria sau de categoriile de permis pe care o detii sau le detii, iti poti gasi un job ca si sofer.

Daca ai permis de conducere doar pentru categoria B, atunci iti poti gasi un job pentru un post de curier rapid, sau poti sa te angajezi pe post de sofer care livreaza pizza, sau chiar si sofer pe taxi, daca pe langa permis, mai ai si un atestat de taxi.

In cazul in care iti doresti sa fii sofer pe tir sau pe camion, si sa lucrezi fie doar la noi in tara, sau sa ai curse in strainatate, atunci trebuie sa ai un permis de conducere profesionist, si deasemenea sa ai si atestatele de care ai nevoie pentru a putea profesa aceasta munca.

Si soferii care vor sa lucreze pe un autocar sau pe un microbuz vor avea nevoie de permis de conducere profesionist, si de un atestat care sa le permita sa profeseze in acest domeniu.

Ei bine, daca nu vrei sa lucrezi neaparat in acest domeniu, insa nu ai terminat nici o facultate pentru a avea un loc de munca foarte bine platit, si la birou, poti sa urmezi anumite cursuri de calificare care te pot ajuta sa iti gasesti un job mai bun.

De exemplu poti sa urmezi cursuri pentru a putea mai apoi sa practici meseria de operator calculator, iar astfel poti practica fie aceasta meserie, fie poti lucra ca si operator introducere si validare date.

Pe langa aceste joburi, cu siguranta si daca ai scoala profesionala poti sa iti gasesti un job bine platit, mai ales daca esti de meserie mecanic auto sau instalator ori electrician.

Fiind mecanic auto, daca ai o situatie financiara buna, iti poti deschide propriul tau service auto, in schimb ca si instalator sau electrician, poti lucra pentru o anumita firma, sau poti deasemenea sa lucrezi ca si persoana fizica autorizata.

0 Shares
You May Also Like