Mainile sunt o reflectie a sanatatii noastre, a varstei noastre, a nivelului nostru social, trebuie sa le rasfatam. Mersul regulat la un salon de manichiura sau pedichiura

Cum se foloseste corect pila electrica de unghii?

0 Shares
0
0
0

Mainile sunt o reflectie a sanatatii noastre, a varstei noastre, a nivelului nostru social, trebuie sa le rasfatam. Mersul regulat la un salon de manichiura sau pedichiuraMainile sunt o reflectie a sanatatii noastre, a varstei noastre, a nivelului nostru social, trebuie sa le rasfatam. Mersul regulat la un salon de manichiura sau pedichiura poate fi foarte scump, stiind ca o lustruire simpla chiar si cu un strat superior dureaza doar cateva zile. Pila electrica poate fi o solutie buna pentru a economisi bani. Vei avea nevoie si de cele mai bune capete de freza.

De ce sa folositi o pila electrica de unghii?

Pentru unghii, pila ar putea fi solutia ideala, mereu la indemana, o poti lua oriunde, intr-un buzunar, in geanta. Da, dar iata-ne, avem tendinta de a o folosi inainte si inapoi, ceea ce slabeste foarte mult unghiile.

Pila de slefuit va permite sa aveti grija de maini si chiar de picioare. De cate ori ne-am luptat cu ambele maini pentru a reusi sa taiem unghia pe degetul mare al piciorului? Cu pila de unghii totul devine mult mai usor. Unghiile arata frumos de la prima utilizare si sanatoase, rapid. Unii vor prefera un model profesional, dar preturile nu sunt aceleasi.

Pentru ce  o folosim?

Trebuie sa va intrebati pentru ce utilizare doriti sa cumparati acest dispozitiv. Daca doriti sa il utilizati in mod regulat, va trebui sa fiti mai pretentios decat daca ati folosi-o mai rar.

Daca este nevoie de intretinerea unghiilor, lustruire, pilire, stralucire, este suficient un simplu kit electric de baza, cum ar fi Set Capete/Bituri Freza De Unghii Universal

Ce putere si viteza sa alegeti?

Pentru a indeparta un gel de pe o unghie naturala, este mai bine sa alegeti un dispozitiv performant, cu o viteza de rotatie de cel putin 4500 de rotatii. Indepartarea gelului va fi efectuata mai rapid cu un dispozitiv mai puternic, cum ar fi o viteza de 20.000 rpm cu aproximativ 20 W.

Este importanta ergonomia?

O aderenta buna este esentiala. Nu ezitati sa tineti manerul de utilizare constant in mana pentru a studia ergonomia si greutatea obiectului. Marimea frezei poate fi, de asemenea, un dezavantaj, motiv pentru care este mai bine sa tineti produsul in mana inainte de a-l cumpara, apoi il puteti comanda cu usurinta online comparand preturile.

Accesoriile

Cantitatea de accesorii nu inseamna automat calitatea dispozitivului. Exista marci specializate in ingrijirea unghiilor, care pot fi gasite si in saloanele profesionale, in general putem avea incredere in acest material. Apoi, trebuie sa te uiti la capetele de care ai nevoie, precum si la viteza de rotatie a acestora.

Principalele accesorii, diferitele capete:

  • Con safir pentru depunere
  • Con mai moale pentru a lustrui partea superioara si marginea unghiei
  • Con de pasla pentru stralucire
  • Masini de frezat mici pentru cuticule sau colturi incarnate
  • Aceste accesorii pot fi inmultite cu diferite forme si dimensiuni pentru o munca mai atenta.

Avantajele oilei electrice de unghii

Un salon mini de manichiura-pedichiura pe care il poti lua oriunde cu tine, in vacanta, in gradina din spate, cu prietenii sau cu familia, acesta este un adevarat plus. Fara programare, putem avea o mica sesiune dimineata, dupa dus sau chiar seara tarziu, cand si unde vrem, cu un set de capete de freza diverse.

0 Shares
You May Also Like