Accesorii ideale pentru un Samsung Galaxy A6 2018

Accesorii ideale pentru un Samsung Galaxy A6 2018

0 Shares
0
0
0

Accesorii ideale pentru un Samsung Galaxy A6 2018In momentul in care vrei sa iti cumperi un smartphone la un pret atractiv, si care sa aiba performante bune iti poti indrepta atentia spre un model Samsung Galaxy A6 2018 de exemplu.

Un astfel de dispozitiv care are un ecran de 5.6 inch, si o rezolutie de 720 x 1480 pixeli si un display construit in baza tehnologiei Super AMOLED HD+ poate sa reprezinte pentru tine o varianta ideala.

Un astfel de dispozitiv dispune de un procesor Exynos 7870, cu 8 nuclee si cu o frecventa de 1.6 Ghz, ceea ce face ca telefonul sa fie ideal pentru a fi folosit in scopuri normale. Dispozitivul vine cu sistemul de operare Android, la fel ca si toate celelalte smartphone-uri scoase pe piata de catre Samsung.

Spatiul de stocare de 32 GB este suficient pentru a-ti permite sa salvezi cele mai frumoase fotografii sau cele mai frumoase clipuri video, in timp ce mempria RAM de 3 GB poate fi suficienta pentru ca telefonul sa ruleze perfect. Plus de asta, spatiul de stocare poate sa fie extins cu pana la 256 GB.

Daca ai de gand sa folosesti telefonul pentru a face poze, trebuie sa stii ca acesta dispune de o camera principala de 16 MP, in timp ce camera frontala este deasemenea tot de 16 MP, asa ca vei reusi sa iti faci cele mai frumoase si cele mai clare selfie-uri.

Dispozitivul dispune chiar si de doua caracteristici speciale foarte importante, iar aici discutam despre senzorul de amprenta si despre senzorul de recunoastere faciala.

In ceea ce priveste bateria telefonului, aceasta este una buna, care are o capacitate de 3000 mAh, si o autonomie in convorbire de pana la 20 de ore.

Daca iti vei cumpara un astfel de dispozitiv, vei putea opta de exemplu un accesoriu 2 in 1, iar aici discutam despre o husa cu acumulator Samsung, astfel ca vei avea o husa care sa iti protejeze dispozitivul, si care in acelasi timp are si o baterie externa atasata, ceea ce inseamna ca iti va putea incarca telefonul.

O folie de protectie pentru ecranul telefonului este deasemenea foarte important sa iti cumperi, dat fiind faptul ca acest accesoriu este cel care iti va proteja display-ul telefonului.

Apoi, trebuie precizat ca exista o multime de alte accesorii ideale pentru un astfel de model de smartphone. Ai putea sa te orientezi de exemplu spre doua accesorii pe care sa le poti folosi atunci cand te afli cu masina in trafic, iar aici discutam despre o casca bluetooth si despre un incarcator auto micro – usb 2A.

Chiar si un card de memorie poate fi ideal pentru telefonul tau in conditiile in care iti doresti sa ai mai mult spatiu de stocare pentru pozele, filmuletele sau alte fisiere pe care vrei sa le ai la indemana.

Asadar, dupa cum se poate observa, modelul Samsung Galaxy A6 2018 poate reprezenta cea mai buna solutie pentru tine atunci cand iti doresti un smartphone de la Samsung, la un pret atractiv.

0 Shares
You May Also Like