Conecteaza-te la energia copacilor prin silvoterapie

0 Shares
0
0
0

Conecteaza-te la energia copacilor prin silvoterapie
Există terapii bazate pe tipul de energie eliberat de fiecare copac. Incarcati cu energie negativă: brad, arin, platan, plop, mălin sau cu energie pozitivă: tei, mesteacăn, stejar, frasin, pin, arțar, salcie, acestea pot ceda din vitalitatea lor si te pot ajuta sa te incarci cu energia de care ai nevoie. În funcție de problemele pe care doresti să le rezolvi, tine cont de perioadele de activitate și de repaus ale copacului ales.

Recomandat este sa stai intre 1-2 minute langa copacii cu energie negativa si 15 minute in preajma celor cu energie pozitiva. Copacii pot fi împărţiţi în două categorii: cei care furnizează energie organelor slăbite şi cei care absorb energiile negative dintru corp, curăţând zonele bolnave şi pregătindu-le pentru un circuit energetic sănătos, respectiv pentru o încărcare nouă cu energie.

Intra in comuniune cu copacul ales, vorbeste-i, lipeste-ti spatele sau palmele de trunchi, capteaza-i energia.

Este important de stiut ca potențialul energetic al copacilor scade iarna cu până la 70%, iar la conifere si foioase cu doar 15-25%.

Silvoterapia este o practica foarte cunoscuta inca din vremuri imemoriale, batranii nostri cunosteau secretele conectarii la natura, nu degeaba le placea sa umble desculti prin iarba.

Daca esti fascinat de efectele silvoterapiei, alege sa locuiesti intr-un apartament nou cu 3 camere in Bucuresti, in ansamblul rezidential Greenfield. Aici ai toate conditiile necesare sa te bucuri zilnic de avantajele silvoterapiei, ansamblul fiind inconjurat de padurile Baneasa si Tunari.

Sigur ai remarcat, umbland prin padure, un adevarat spectacol vizual si auditiv, dat de fosnetul frunzelor, ciripitul pasarilor, adierea vantului, alternanta dintre racoarea umbrei si caldura razelor soarelui, culorile vii dar placute si multe alte delicii vizuale oferite de padure, acest incredibil organism viu al planetei.

Aminteste-ti prima senzatie pe care o ai cand intri intr-o padure! Este o stare nesfarsita de calm si detasare totala, datorata ionilor negativi de oxigen degajati de padure, care au un efect linistitor si pozitiv asupra functiilor corpului uman.

Padurea se constituie intr-un veritabil filtru fonic si un purificator natural al aerului, asa explicandu-se de ce in Greenfield avem cel mai mic nivel de poluare si zgomot din Bucuresti.

Ce poate fi mai odihnitor si mai revigorant pentru o persoana care locuieste in capitala, decat sa se bucure de o plimbare prin padure, sau de o alergare usoara pe potecile umbrite din padureale acesteia?

Cateodata este tot ceea ce ai nevoie dupa o zi obositoare de munca. Vei putea sa faci aceste lucruri in fiecare zi si vei incepe ziua urmatoare cu un alt tonus fizic si psihic, conectat la energia copacilor.

Alege sa locuiesti in Greenfield, cartierul imbratisat de padure!

Greenfield
Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72

0 Shares
You May Also Like