Cateva secrete despre cumpararea produselor electronice din amanet

Cateva secrete despre cumpararea produselor electronice din amanet

0 Shares
0
0
0

Cateva secrete despre cumpararea produselor electronice din amanetAveti nevoie de un computer sau un telefon mobil pentru colegiu sau pentru munca, dar pur si simplu nu aveti bugetul pentru a cumpara unul nou? Stiati ca multi oameni se bazeaza pe cumpararea de electronice de la un magazin de amanet pentru a gasi oferte excelente in domeniul produselor electronice de calitate?

Daca locuiti in San Diego, aveti acces la numeroase case de amanet sau magazine de amanet. Iata primele patru secrete pentru cumpararea de dispozitive electronice la un magazin de amanet din San Diego. Vrei sa-ti vinzi vechiul smartphone sau laptop-ul depasit? Cel mai bun loc pentru amanet electronice este Bestamanet.ro.

Alegerea celui mai bun Broker de Pawn Shop (casa de amanet) din San Diego.

Inainte de a incepe sa faceti cumparaturi la magazinele locale din San Diego, trebuie sa urmati cativa pasi. Primul lucru pe care ar trebui sa-l faceti este sa cercetati magazinele de amanet din zona dvs. si sa gasiti unele cu recenzii favorabile. Vizitati cateva, pentru a vizualiza ofertele. Vezi daca te simti confortabil sa mergi acolo. Luati nota de modul in care va trateaza personalul angajat acolo.

Agentiile de amanet sunt reglementate, iar Asociatia Nationala a Pawnbrokers-ilor va recomanda sa cautati o licenta de amanet. Acest lucru va asigura ca detinatorul/proprietarul casei este licentiat pentru a gestiona acest magazin in zona dvs. Odata ce ati gasit un magazin cu care va simtiti confortabil, este timpul sa cautati electronice.

1. Sfaturi pentru alegerea unui laptop la un magazin de amanet.

Primul lucru pe care ar trebui sa-l faci intr-un magazin de amanet din San Diego, este sa stii exact ceea ce vrei sa cumperi. Ar trebui sa stiti cat de multa memorie doriti, precum si orice probleme legate de performanta.

Asigurati-va ca verificati si acumulatorul, astfel incat sa stiti daca va trebui sa il inlocuiti. Verificati cadrul laptopului pentru crapaturi si ecranul pentru eventualele deteriorari. Cereti angajatului sa il porneasca si sa verifice conectivitatea. In cele din urma, cereti toata documentatia si software-ul livrat impreuna cu laptopul.

2. Sfaturi pentru cumpararea unui smartphone la un broker de amanet.

Multe magazine de amanet vand smartphone-uri folosite, in plus fata de o varietate de alte produse electronice. Daca intentionati sa achizitionati unul, exista cateva sfaturi pe care ar trebui sa le urmati.

Primul lucru pe care ar trebui sa-l faceti este sa cereti vanzatorului sa il porneasca pentru a va asigura ca functioneaza corect. Cautati orice deteriorare a carcasei sau ecranului.

Fisurile sau zgarieturile sunt sau pot fi comune. Asigurati-va ca nu exista nici un cod de acces care sa va blocheze telefonul si ca puteti utiliza acest telefon cu reteaua dvs.( la care sunteti abonat). Introduceti cartela SIM si asigurati-va ca functioneaza si ca este compatibila.

3. Sfaturi pentru cumpararea unui Tablet

Daca sunteti in cautarea unei tablete, verificati magazinele de amanet locale. Potrivit casei de amanet Nerd, multi brokeri au un fel de plafon al produselor electronice iesite din fabricatie. Acest plafon este de obicei de doar doi sau trei ani. Controlati tableta pentru eventuale deteriorari ale carcasei exterioare, cum ar fi fisurile.

Porniti device-ul sau cereti-i unui membru al personalului sa il porneasca si sa verifice defectele ecranului. Asigurati-va ca solicitati cablurile si celelalte accesorii care s-ar putea sa vina cu el.

4. Sfaturi pentru cumpararea unei console de jocuri.

Cand cumperi o consola de jocuri folosita, trebuie sa fii foarte atent. Verificati rama pentru eventuale deteriorari la exterior si porniti sistemul pentru a va asigura ca functioneaza. Adresati-va personalului pentru toate manualele, cablurile sau accesoriile care au venit cu el cand a fost adus.

0 Shares
You May Also Like