Apa de foraj si executia unui put de apa, intre mit si realitate

0 Shares
0
0
0

Nu de fiecare data conditiile sunt favorabile pentru ca locuinta detinuta sa fie racordata la apa curenta. Intervine astfel nevoia de a fora pamantul pentru a realiza un put de apa. Despre cum se desfasoara aceasta lucrare, despre apa de foraj exista destul de multe mituri.

Desigur, iti poti asigura din start calitatea lucrarii daca vei colabora cu specialisti in adevaratul sens al cuvantului. Cum sunt cei de la EcoDrill. Se deplaseaza oriunde in tara, vin cu toate echipamentele necesare si sunt cunoscuti pentru doua dintre cele mai complicate tehnici de forare pe care le aplica in functie de tipul de sol.

Ce e mit, ce e realitate

Nu conteaza adancimea forajului – fals. Specialistii din acest domeniu spun ca pe masura ce sapaturile sunt realizate tot mai in adanc, este cu atat mai bine. Asta pentru ca apa va avea nivel de poluare spre zero. Eco Drill recomanda de regula forajele de medie sau mare adancime, nicidecum vreodata pe cele mici.

Apa din adanc este mai dura. Din nou fals, caci componenta de saruri de calciu si magneziu depinde de stratul geologic, de tipul de sol, nu neaparat de adancimea la care se sapa si de unde este extrasa apa.

Sansele ca un foraj sa fie de calitate si apa pe masura sunt la fel de mari daca vecinii au la fel. Depinde de cine anume foreaza, cum anume si ce materiale foloseste. Un foraj este o investitie pe viata, insa sunt si standarde ce trebuie respectate pentru ca acest lucru sa se intample.

In orice caz cei de la Eco Drill ofera fisa tehnica la finalul lucrarii, o garanteaza pana la 2 ani si in conditii bune de exploatare sunt toate sansele ca forajul chiar sa reziste generatii dupa generatii. Conteaza intr-o oarecare masura si la ce adancime au vecinii forajul realizat, calitatea apei in cazul lor, mai ales ca firma de forare recomanda o minima informare pe care solicitantul sa o faca.

Forajul costa mult. De fapt, ar trebui sa ne intrebam cat ne costa confortul si calitatea. Cand reteaua publica de apa nu exista inca in zona si alta sansa de a te racorda nu ai, forajul este singura cale. Este sigura, o investitie rentabila. Iar cei de la eco Drill sunt specialistii care pot executa in timp optim. Pentru a afla un pret estimativ contacteaza echipa, caci ofertele sunt personalizate.

0 Shares
You May Also Like