Cum alegi o hota pentru aragaz?

Cum alegi o hota pentru aragaz?

0 Shares
0
0
0

Cum alegi o hota pentru aragaz?In momentul in care aveti de gand sa cumparati aparatura pentru bucatarie, cu siguranta aveti tendinta de a cauta mai intai de toate frigiderul, aragazul, cuptorul cu microunde, prajitorul de paine, espressorul de cafea, etc.

Ei bine, cel mai indicat ar fi ca mai intai de toate sa va indreptati atentia spre un aragaz si spre hote ieftine pentru aragaz, dat fiind faptul ca veti avea mare nevoie de o hota. Alegand hota si aragazul in acelasi timp poate fi cea mai inspirata decizie.

O hoya ajuta la mentinerea aerului in bucatarie curat. Aceste aparate vin in mai multe modele diferite, unele mai eficiente decat altele. Iata un ghid rapid pentru a va ajuta sa gasiti hota potrivita pentru spatiul dvs.

Care sunt diferitele tipuri de hote?

Hotele de serie vin in mai multe stiluri: Hotele sub cabina sunt montate pe partea inferioara a dulapului de bucatarie care se afla direct pe soba/aragaz. O asemenea hota este instalata pe perete atunci cand nu exista nici un dulap pe soba. O hota insulara (sau plafonata) este atasata la tavan pe o soba care se afla pe o insula sau pe o peninsula. Cele mai multe dintre aceste hote aeriene includ iluminat care ilumineaza plita dvs.

Sisteme Downdraft

Un alt tip de ventilatie este sistemul downdraft, care se afla langa sau in spatele cuptorului si aspira aerul intr-o conducta care se afla sub podea. Acestea arata grozav, deoarece sunt abia vizibile (pot fi retrase chiar si atunci cand nu sunt folosite), dar nu functioneaza la fel de bine ca si hoods.

Ce trebuie sa iau in considerare cand cumpar o hota?

Exista o serie de factori care trebuie cantariti, in functie de marimea si aspectul bucatariei dvs. si de modul de gatire pe care il faceti. Unele lucruri de luat in considerare:

Dimensiuni: Hota trebuie sa acopere intreaga suprafata a zonei de top pentru a capta emisii de la toate arzatoarele, deci masurati dimensiunea aragazului dvs. inainte de a incepe sa faceti cumparaturi.

CFM: Aceasta se refera la cat de puternic este ventilatorul. Acesta reprezinta picioarele cubice pe minut, o masura a cat timp este nevoie pentru ca aerul din camera sa treaca prin raza de actiune a hotei. Daca aveti o bucatarie mare si / sau o gama profesionala, veti avea nevoie de un ventilator mai puternic.

Nivelul zgomotului: Probabil ca nu exista nici o hota linistita, dar unele sunt mai zgomotoase decat altele, in general depinzand de cat de puternic este ventilatorul. Verificati specificatiile si comparati diferite modele.

Veti dori, de asemenea, sa luati in considerare caracteristici precum viteze reglabile ale ventilatoarelor si niveluri de iluminare (de obicei halogen sau LED) si, probabil, oprirea automata. Ca intotdeauna, cautati recenzii despre produse pe site-urile de consum si cititi comentariile utilizatorilor pe site-urile de vanzare cu amanuntul inainte de a cumpara.

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai importante detalii pe care trebuie sa le luati in considerare in momentul in care intentionati sa va indreptati atentia spre Shopu.ro pentru a cumpara o hota pentru aragaz.

0 Shares
You May Also Like