Cum decoram curtea pentru Craciun?

0 Shares
0
0
0

V-ati dorit vreodata sa faceti casa dumneavoastra sa iasa in evidenta in timpul Craciunului cu lumini stralucitoare si decoratiuni, asemeni celor din filmele vazute in copilarie?  Ei bine, Craciunul este scuza perfecta pentru a lasa imaginatia sa zburde si a va crea in curte un adevarat spectacol de culoare si lumina care va va face fericit si va trezit cele mai frumoase amintiri.

Iata cativa pasi de urmat pentru a reusi sa va puneti planul in aplicare si pentru a reusi sa transformati imaginatia in realitate!

Pasul 1.

Cumpara instalatii de Craciun. Puteti gasi aceste produse la vanzare inca din Octombrie, insa cele mai multe magazine incepand  sa afiseze ofertele in luna noiembrie sau la inceputul lunii decembrie.

Magazinele online sunt in general cele mai bune optiuni pentru a cumpara lumini de Craciun, avand produsele mult mai ordonat prezentate, impartite pe categorii si culori, fiind un mod mult mai eficient de navigare printre multitudinea de modele si variante existente.

Internetul este tot mai mult asaltat de magazine care comercializeaza luminite de Craciun. Comerciantii cu amanuntul din online adesea concureaza  fie intre ei, fie cu magazinele mari, existand o lupta continua pentru a avea cele mai mici preturi, cele mai bune oferte si, uneori, chiar ofera transport gratuit la comenzi, in functie de suma totala acumulata la finalul acestora.

Pasul 2.

Examinati atent si precaut prizele electrice. Nu supraincarcati sursa de alimentare. Daca nu detineti deja, cu siguranta veti constata ca aveti nevoie de prize special destinate utilizarii si montarii la exterior. Acestea vor fi sursa de alimentare pentru instalatiile luminoase, asadar este necesar sa fie compatibile atat cu acestea cat si cu mediul in care vor fi expuse.

Daca aveti nevoie sa alimentati luminile exterioare de la o priza care este montata in interior, puteti achizitiona un prelungitor cu protectie, cu grad IP cat mai ridcat, pe care sa il treceti pe la marginea de la ferestre sau pe sub o usa si sa il pozitionat atent, afara, unde va alimenta luminile.

Pasul 3.

Evaluati-va curtea si casa pentru a stabili unde va veti pune decoratiunile luminoase. Daca aveti un copac in curtea dumneavoastra, puteti pune luminite in jurul trunchiului, intr-un model spiralat, sau puteti monta lumini precum ,,turturii ” care sa fie usor miscate de vant printre ramuri.

Puteti utiliza modelul de instalatii cu turturi si la acoperisul casei, la streasina pentru a da un effect mai credibil de greata. De asemenea, puteti lumina casa, infasurand un furtun luminous in forma de spirala, pe marginea balustradelor si in jurul stalpilor de sustinere. Utilizati toate resursele pentru a va face casa unica!

Pasul 4.

Luati in considerare programarea luminilor, setand jocurile de lumini si alegand daca porniti sau nu coloanele musicale ale acestora. Exista multiple tipuri de iluminari si tipuri de jocuri de lumini, fie aprinderi statice, sau jocuri in care led-urile dispun de propiul altgoritm de iluminare si clipesc singure, intr-o bucla sau in diverse modele in ton cu o coloana muzicala, etc.

Aveti grija si nu scapati din vedere ca vorbim despre decoratul exterior, iar ornamentele luminoase cu jocuri pot fi destul de obositoare pentru privire ori chiar deranjante pentru cei din jur, mai ales daca sunt insotite si de coloane sonore, fie ele de sezon sau nu.

0 Shares
You May Also Like