Inlocuitor pentru oua in retetele preferate

Inlocuitor pentru oua in retetele preferate: descopera ce produs vegan trebuie sa folosesti!

0 Shares
0
0
0

Inlocuitor pentru oua in retetele preferateInlocuirea oualor este importanta daca doresti sa coci si sa gatesti fara ou. Ouale sunt lianti excelenti pentru sosuri, budinci si clatite si fac prajiturile pufoase si aerisite. Prin urmare, nu este recomandabil sa renunti pur si simplu la ele, ci este necesar sa le inlocuiesti. Si asta nu este deloc dificil.

Cel mai bun inlocuitor de oua – Coacerea fara oua nu este dificila

Daca ai decis sa mananci mai putine oua sau poate ca nu mai vrei sa le consumi deloc, ai nevoie de un inlocuitor de oua – cand vrei sa pregatesti prajitura sau tortul preferat din vremurile vechi. Din fericire, gatitul si coacerea fara ou nu creeaza probleme. Pentru ca, in realitate, nu ai nevoie de oua pentru a coace prajituri pufoase sau clatite subtiri.

Da, ouale sunt folosite in atatea retete doar pentru ca sunt atat de incredibil de ieftine in zilele noastre. Din pacate, sunt atat de extrem de ieftine, deoarece ouale sunt rezultatul productiei industriale in masa, in care costurile de productie sunt reduse continuu pentru a genera profituri suficiente pentru consumator, in ciuda preturilor persistent scazute.

Aproape nimeni nu se gandeste la puiul care a fost degradat la o masina de producere a oualor si la conditiile sale de viata mizerabile.

De ce este mai bine sa nu mananci oua, totusi, este un subiect cu totul diferit – foarte extins – ce nu va fi discutat acum. Cu toate acestea, in primul rand este vorba despre un inlocuitor adecvat al oualor, adica despre modul in care poti inlocui ouale atunci cand pregatesti ceva si ai decis ca vrei o dieta fara oua sau saraca in oua.

Ouale au proprietati foarte diferite. Fac tortul pufos si umed. De asemenea, creste frumos cand contine oua. Sosurile sunt transformate in emulsii de consistenta uniforma prin proprietatile de legare ale oualor. Clatitele se coc frumos impreuna cu oul si le poti arunca in aer fara a le distruge. Desigur, acest lucru nu mai este posibil daca pur si simplu renunti la ouale.

Dar ouale nu sunt singurele alimente cu aceste proprietati. Alimentele vegane pot face, de asemenea, prajiturile pufoase, sfaramicioase si sosurile delicioase. O clatita vegana poate fi, de asemenea, aruncata in aer – fara ca aceasta sa se rupa. Trebuie doar sa stiti ce alimente vegane au proprietati de oua si, prin urmare, pot servi ca inlocuitor al acestora.

Inlocuirea oualor este de fapt un termen nefavorabil. Deoarece alimentele cunoscute sub numele de inlocuitori de ou nu inlocuiesc practic oul, ci pur si simplu au proprietati similare de gatit sau de copt ca acesta.

Si daca vrei sa treci la o dieta vegana sau por si simplu vrei sa renunti la unele dintre produsele de origine animala in momentul cand pregatesti masa, trebuie sa stii ca firme precum Fonte Naturis pun la dispozitia ta un inlocuitor vegan pentru oua, fara gluten, Cultured Foods-Veggs, 102 gr, acesta fiind un produs sanatos, care permite completarea unui numar mare de retete.

Si, daca vei alege sa il folosesti, vei avea o surpriza, caci la final, nu vei observa o diferenta mare in rezultat sau in gustul preparatului final, dar acesta va fi mult mai sanatos.

 

0 Shares
You May Also Like