Cum sa analizezi succesul optimizare SEO magazine online

Cum sa analizezi succesul optimizare SEO magazine online

0 Shares
0
0
0

Cum sa analizezi succesul optimizare SEO  magazine onlineOptimizarea SEO nu este o sarcina  doar pentru o singura data; motoarele de cautare precum Google sunt cunoscute pentru faptul ca schimba algoritmii lor si factorii de clasificare in timp. Daca doriti sa va mentineti pozitia in cautari, fiti pregatiti sa monitorizati performanta site-ului dvs.

De asemenea, puteti utiliza instrumente precum Google Analytics pentru a va controla SEO. In special, va recomandam sa urmariti numarul de vizite la magazinul dvs online. Puteti utiliza aceste valori pentru a identifica problemele si pentru a aduce imbunatatiri. De exemplu, daca aveti un volum mare de trafic, dar un procent scazut de clienti repetati, acest lucru poate indica faptul ca magazinul se lupta sa pastreze clientii.

Din acest motiv, proiectele celor ce activeaza in SEO includ intotdeauna in faza lor acestea:  analiza lunara a statisticilor site-ului si intalnirea de urmarire pentru a decide urmatoarele actiuni care urmeaza sa fie efectuate. Iata de ce ai nevoie de optimizare SEO magazin online.

Creste vanzarile cu SEO pentru magazinele online

Daca produsele nu apar in partea de sus a rezultatelor cautarii Google, este posibil sa pierdeti vanzari. Din fericire, daca urmati sfaturile seo, puteti urca in clasament si chiar ajungeti la mult ravnitul loc 1.

Daca faceti cercetari aprofundate privind cuvintele cheie si invatati de la concurentii dvs., veti putea incepe campania SEO cu piciorul drept. Puteti utiliza apoi tehnici, cum ar fi optimizarea fragmentelor pentru a optimiza paginile de produse, astfel incat acestea sa ajunga  mai bine in motoarele de cautare. In cele din urma, puteti utiliza o strategie eficienta de marketing digital pentru a creste valori importante,cum  ar fi durata sesiunii si vizualizarile de pagina.

 Cum se optimizeaza ratele de conversie pentru traficul organic

Optimizarea ratei de conversie (CRO) inseamna cresterea procentului de vizitatori care se convertesc pe site-ul dvs. In cazul magazinelor de comert electronic, acest lucru inseamna, de obicei, transformarea vizitatorilor in clienti.

La fel ca intr-un magazin fizic, este important sa obtii cat mai multi oameni posibil la “usa”. Cu toate acestea, in cazul in care cele mai multe dintre aceste persoane sunt genul ce doar se uita  fara a face o achizitie, afacerea dumneavoastra va intampina greutati in ceea ce priveste profitul . Pe de alta parte, daca va concentrati pe CRO, puteti atrage mai multi clienti cu aceeasi cantitate de trafic.

Instrumente pentru harti termice

Pentru ca strategia CRO sa aiba succes, procesul de cumparare trebuie facilitat. Este o idee buna sa utilizati instrumente de urmarire pentru a urmari calatoria cumparatorului in magazinul dvs. Apoi, va puteti concentra eforturile pe perfectionarea acelei calatorii.

Acest lucru ar trebui sa ofere adesea o rampa ascendenta clara de vanzari din momentul in care un vizitator ajunge la magazinul online pana in momentul in care finalizeaza procesul de finalizare a comenzii.

Optimizarea seo pentru magazinele online este o strategie benefica din toate punctele de vedere ce ar trebui luata in calcul de toti cei ce detin o afacere de comert electronic. Specialistii Seo pot contribui la urcarea unui magazin online pe google si evident, pot contribui la profitul firmei.

0 Shares
You May Also Like