Promovati-va site-ul cu LinkedIn

0 Shares
0
0
0

Facebook a devenit unul dintre cele mai folosite platforme, nu doar pentru distracție, dar și pentru promovarea site-urilor sau pentru cea a afacerilor sau serviciilor prestate.

Însă nu mulți știu despre LinkedIn, o platformă special creată pentru mediul afacerilor, oferind posibilitatea de a vă promova afacerea într-un mediu mult mai office. Dar despre această platformă, vom discuta în articolul de astăzi. Haideți să descoperim împreună tainele promovării cu LinkedIn.

Ce este LinkedIn?

Fondată în anul 2003, LinkedIn este o reţea de socializare, ce are ca scop principal mediul de afaceri. Pe parcursul a aproape 16 ani platforma a adunat peste 400000 de oameni de afaceri, doar de pe teritoriul ţării noastre, tocmai datorită serviciilor premium oferite clienţilor săi.

Această platformă vă permite să cunoașteți grupuri de persoane, ce promovează aceeași nișă ca şi dumneavoastră, loc în care veţi putea nu doar să vă promovați site-ul, dar veţi putea să descoperiți noi tehnici şi metode pentru a vă dezvolta afacerea. De asemenea, LinkedÎn vă permite să cunoaşteţi persoane cu aceleași pasiuni ca ale dumneavoastră, creând astfel noi colaborări.

Cum vă puteți promova?

Cu ajutorul acestei platforme, vă puteţi crea o pagină LinkedIn absolut gratuit, unde vă puteţi prezenta afacerea, formându-vă propriul brand. De asemenea puteţi opta pentru diverse pachete de promovare contra-cost, accesând serviciile business. Astfel, vă puteţi dezvolta afacerea, atrăgând noi urmăritori pentru site-ul dumneavoastră.

De asemenea, trebuie să ştiţi fasptul că LinkedIn este o platformă internaţională, deci vă puteţi găsi colaboratori sau urmăritori pe tot globul, nu doar pe teritoriul ţării noastre. În plus, puteţi vorbi în ce limbă doriţi, dar pentru o evoluţie şi pe plan internaţional, recomandăm ca engleza dumneavoastră se fie foarte bine pusă la punct.

Cu toate acestea, nu este interzis să vă vorbiţi limba nativă (sau limbile pe care le cunoaşteţi), tocmai datorită numărului mare de persoane conectate pe această platformă, ce provin din toate ţările lumii.

În concluzie, dacă doriţi o nouă platformă, mult mai profesională, pe care să vă promovaţi noua afacere, vă recomandăm cu mult drag să încercaţi LinkedIn. Cu siguranţă veţi găsi urmăritorii potriviţi sau noi persoane ce sunt pe aceeaşi lungime de undă ca şi dumneavoastră sau activează pe aceeaşi nisă.

În plus, vă puteţi dezvolta nu doar pe plan naţional, ci şi internaţional şi, cu puţin efort, site-ul pe care îl deţineţi se va ridica la următorul nivel în cel mai scurt timp cu puţină motivaţie, ambiţie şi perseverenţă.

0 Shares
You May Also Like