Construirea rapida a unui website de tip ecommerce

Construirea rapida a unui website de tip ecommerce

0 Shares
0
0
0

Construirea rapida a unui website de tip ecommerceIncercarea de a lansa propriul dvs. magazin de comert electronic poate parea o sarcina descurajanta, dar intr-adevar nu este. Aceasta parte esentiala a construirii afacerii dvs. online, poate fi realizata intr-o singura zi. Daca iti doresti sa afli mai multe despre design-ul web, vizioneaza tutoriale de pe Howdodesign.com.

Si nu va faceti griji – nu am de gand sa sugerez pur si simplu aruncarea la intamplare a unor articole de calitate scazuta pe web. Lansarea unui magazin de comert electronic functional si minunat intr-o singura zi poate parea imposibila, dar atunci cand faceti pasii corecti in ordinea corecta, veti fi in plina desfasurare in cel mai scurt timp – fara nici o investitie in numerar.

  1. Alegeti un design.

In timp ce unele companii aleg sa investeasca destul de putini bani pentru a construi un design personalizat al magazinului, este mult mai usor – si mai ieftin – sa inchiriezi un design gata construit, folosind Shopify sau un serviciu similar.

Desigur, trebuie sa selectati un design care sa se potriveasca bine cu produsul dvs. si sa incurajeze clientii sa cumpere. In general, este mai bine sa alegeti o tema cu un design simplu si conventional si cu functionalitate mobila, pentru a oferi cumparatorilor cea mai buna experienta de utilizare.

Bannerele si animatiile pot parea o idee buna, dar pentru multe magazine de comert electronic acest lucru distrage in cele din urma de scopul principal – vanzarea produsului. Cand rasfoiti sabloanele de design, luati in considerare modul in care va aparea magazinul dvs. atunci cand sablonul a fost completat cu propriile imagini ale produsului.

Un design simplu si curat va pune accentul pe locul in care apartine si va fi mai atragator vizual pentru clientii dvs.

  1. Completati continutul.

Odata ce designul dvs. este la locul lui, urmatorul pas este sa va umpleti magazinul cu continut. Acest lucru nu inseamna doar sa completati text pentru paginile de produse. Multe companii de design pentru comertul electronic va ajuta sa adaugati politici de returnare, termeni si conditii si alte texte comune importante pe site-ul dvs. in cateva minute.

Si in timp ce depinde de dvs. sa va scrieti sectiunea „despre noi”, informatiile de transport si paginile de produse individuale, aceste informatii nu trebuie neaparat sa fie complet finalizate pentru a va face magazinul sa devina live.

Acest lucru nu inseamna ca ar trebui sa arunci totul acolo fara a verifica gramatica, ortografia sau claritatea, dar puteti avea mai multa liniste, stiind ca puteti intotdeauna sa va intoarceti si sa va ajustati copia dupa cum este necesar mai tarziu.

In acest moment, cel mai important lucru pe care il puteti face este sa decideti ce produse vor fi incluse in magazinul dvs. si sa scrieti o copie directa, care va incuraja cumparatorii sa faca o achizitie.

  1. Adaugati produse si pregatiti procedurile de transport.

Un aspect functional de comert electronic este o realizare, dar fara produse si o metoda de a le livra, magazinul dvs. nu se va descurca prea bine. Din fericire, aplicatiile cu drop-shipping, cum ar fi Oberlo, pot face ca magazinul dvs. sa fie completat cu produse si sa fie livrate clientilor dvs. mai usor decat oricand.

Dupa primirea unei comenzi, tot ce trebuie sa faceti este sa confirmati comanda prin intermediul aplicatiei de livrare cu drop-drop, iar produsul dvs. va fi trimis clientului. Instalarea acestei aplicatii in prima zi va asigura ca veti fi gata sa incepeti imediat sa completati comenzile clientilor. Acesta este pasul final catre crearea unui magazin de comert electronic, complet functional.

0 Shares
You May Also Like