Avantajele pe care DeepCrawl le ofera unei campanii de SEO bune si cum influenteaza crawlerele?

Avantajele pe care DeepCrawl le ofera unei campanii de SEO bune si cum influenteaza crawlerele?

0 Shares
0
0
0

Avantajele pe care DeepCrawl le ofera unei campanii de SEO bune si cum influenteaza crawlerele?Pentru cei care vor sa cumpere instrumente de seo la preturi foarte bune recomand group buy seo tools un site de pe care pot fi achizitionate peste 80 de instrumente perfecte care sa te ajute la SEO. Ai acces la ele prin intermediul unui abonament foarte mic si vei descoperi instrumente super utile la care nu ai fi avut in mod normal acces.

Astazi discutam despre DeepCrawl si despre toate avantajele pe care le are in campania de SEO.

DeepCrawl a imbunatatit bara de cautare de navigare din stanga pentru a gasi rapoarte utilizand si cuvintele cheie (chiar daca cuvintele cheie nu apar in titlurile actualizate ale rapoartelor) si raporteaza rapoartele prin orice URL relevant sau metric de link.

Exista, de asemenea, o serie de noi vizualizari de date pe ecrane de rapoarte si categorii, inclusiv grafice de defalcare, grafice asociate, grafice noi de tendinte si imbunatatiri UX, cum ar fi defilarea si comutarea grafurilor, precum si explicatii interactive privind valori specifice care apar intr-un grafic dat. Tabloul de bord  al rapoartelor este flexibil, de asemenea, ceea ce inseamna ca puteti glisa si fixa rapoartele pe care doriti sa le afisati.

Alte instrumente SEO precum SEMrush si Majestic se integreaza de asemenea cu Google Search Console, insa integrarea DeepCrawl este singura dintre instrumentele pe care le-am testat pentru a le utiliza pentru a furniza valori SERP specifice dispozitivului.

Prin integrare, DeepCrawl a lansat 10 rapoarte noi, doua grafice noi si comparatii mai detaliate pentru desktop / mobil / tablete. Defalcarile si comparatiile de pe dispozitive acum trag datele GSC in functie de tara, afisari de cautare si eficacitate pentru paginile care pot fi indexate si care nu pot fi indexate, accesarea cu crawlere a paginilor obtinand trafic din cautarea de imagini si masuratori pe paginile Google AMP.

O caracteristica unica aici este masurarea paginilor mobile / AMP care primesc trafic pe desktop si invers, ceea ce inseamna ca DeepCrawl va arata daca paginile dvs. sunt clasate pe un dispozitiv gresit. Acest lucru inseamna ca DeepCrawl acceseaza toate URL-urile mobile separate sau AMP pentru a evidentia diferentele si neconcordantele dintre continutul desktop si cel mobil. Rapoartele verifica daca toate paginile cu valoare ridicata exista pe telefonul mobil.

DeepCrawl furnizeaza, de asemenea, date despre etichetarea sociala, cum ar fi paginile cu carduri Twitter valide, precum si o fila care arata pur si simplu performanta paginii in ceea ce priveste timpul de incarcare sau timpul necesar pentru a “prelua” o pagina.

In cele din urma, instrumentul ofera rapoarte de migrare a site-ului pentru a analiza site-urile live si de stadializare in timpul unei migrari si a raporta in mod specific pe paginile HTTP si HTTP.

Acestea sunt valori pe care le veti gasi in instrumentele de monitorizare a site-urilor web, dar in ceea ce priveste SEO, acestea pot fi valoroase doar pentru identificarea paginilor in care UX-ul este slab si pentru asigurarea unei migratii usoare a site-ului. Avand in vedere toate aceste aspecte va recomandam sa intrati pe linkul de sus si sa gasiti cele mai bune instrumente de SEO.

0 Shares
You May Also Like