Top 3 materiale promotionale

Top 3 materiale promotionale

0 Shares
0
0
0

Top 3 materiale promotionaleObiectele promotionale personalizate sunt extraordinare in abilitatea lor de a impresiona si genera un impact pozitiv asupra imaginii companiei. Folosirea acestor obiecte este printre cele mai eficiente metode folosite de marketingul unei companii, pentru a ajunge la audiente largi, cu costuri mici. Cele mai de succes materiale promotionale sunt inscriptionate cu logo-ul sau cu sloganul firmei. Iar acestea pot sa creasca cu peste 30% reputatia unui brand in randul clientilor sai. Tocmai din acest motiv, o campanie de marketing de succes nu trebuie sa treaca niciodata cu vederea acest aspect important, aspect care ajuta la cresterea vizibilitatii brandului si a increderii clientilor.

Materialele promotionale vin sa completeze si sa intareasca mesajul comunicat pe celelalte canale si fac acest lucru intr-un mod foarte avantajos pentru companie, de multe ori fiind mult mai eficiente decat alte moduri de promovare. Gama materialelor promotionale este una foarte variata, cuprinzand o multime de produse. Iar oamenii nu sunt deranjati sa primeasca un produs inscriptionat cu numele sau logo-ul unui brand, cat timp materialul este gratuit si util. Pe masura ce ei folosesc acest produs, se familiarizeaza cu brandul, iar sansele sa cumpere de la un brand pe care il cunosc cresc.

Sa vedem care sunt top 3 cele mai de succes materiale promotionale:

1. Instrumente de scris

Pixurile sau instrumentele de scris sunt printre cele mai populare materiale promotionale pe care firmele le-au folosit de-a lungul timpului. Si asta deoarece aceste instrumente pot fi inscriptionate cu logo-ul firmei tale, iar cei ce le primesc il considera un material util si il folosesc o perioada destul de lunga de timp. Astfel de materiale promotionale pot fi distribuite la targuri, conferinte, expozitii, seminarii, training-uri si in cadrul altor evenimente. Orice companie, indiferent de dimensiunea sa si de domeniul de activitate poate sa personalizeze o gama variata de obiecte de birou, dand astfel dovada de profesionalism si asigurand vizibilitate elementelor de brand.

2. Cani personalizate

Canile personalizate pot avea un numar foarte mare de atributii, dat fiind faptul ca oricine, oriunde poate avea nevoie de o cana. Le puteti folosi ca si premii, sunt utile in birouri, sau le puteti oferi in mod gratuit sau la pachet cu achizitionarea unor alte produse. Canile personalizate pot fi o idee extraordinara de cadou pentru orice grup de varsta, indiferent de publicul tinta al companiei tale. Selectia diversa de cani in combinatie cu multiplele moduri de personalizare a acestora iti poate oferi numeroase posibilitati si combinatii. Pe langa sigla sau sloganul companie tale, poti inscriptiona cana si cu datele de contact ale firmei, sau cu serviciile sau categoriile principale de produse oferite. Asadar, nu esti in nici un fel supus restrictiilor. Mai mult de atat, spatiul disponibil pentru personalizare in cazul unei cani este mult mai mare decat in cazul altor tipuri de obiecte promotionale.

3. Materiale promotionale purtabile si durabile – genti, stick-uri sau baterii externe

Indiferent de materialul promotional pe care posibilul client il primeste de la tine este foarte bine primit mai ales atunci cand acesta este util. In momentul in care alegi sa personalizezi obiecte precum genti, stick-uri de memorie sau baterii externe, poti fi sigur ca acestea vor fii apreciate. Iar pe langa aprecierea de care vor beneficia din partea persoanei care le primeste in mod direct, acestea pot sa ajunga si la prieteni acestora, care la randul lor sa iti cunoasca brand-ul si poate chiar sa achizitioneze produse de la tine.

Acestea sunt 3 dintre cele mai de succes materiale promotionale pe care ai posibilitatea sa le personalizezi si sa le oferi celor din jur. Acestea iti vor aduce multiple beneficii, cu un minim de efort si de investitie.

0 Shares
You May Also Like