Afaceri la cheie, bazate pe servicii de inchirieri imprimante

0 Shares
0
0
0

Inceperea unei afaceri in ziua de astazi trebuie sa prevada din start cheltuieli cu imprimarea documentelor, avand in vedere ca ai de semnat o multime de foi pentru contracte, pe care le vei multiplica mai apoi pentru clientii tai. Din acest punct de vedere, trebuie sa iei in calcul mai multe cheltuieli, pe care le faci fie prin achizitia unei imprimante, fie prin apelarea la un serviciu de inchirieri imprimante.

Din punctul nostru de vedere, daca nu ai un volum constant de documente pe care sa le imprimi, varianta unui serviciu de inchirieri imprimante este cea mai potrivita pentru tine. Chiar si in cazul tiparirii a cateva mii de pagini, ai la la dispozitie un aparat performant, pe care-l va putea o persoana desemnata de tine din cadrul companiei.

Nu va mai trebui sa faci drumuri inutile si sa pierzi timp pe la cozi alaturi de studenti si elevi care vor sa-si multiplice cursurile. Practic, vei avea propriul serviciu de imprimare la purtator, pe care vei plati exact atat cat consumi. Dar sa vedem insa avantajele de care poti beneficia prin apelarea la un serviciu inchirieri imprimante.

Transport si instalare din partea firmei

Primul lucru pe care il vei constata este ca, practic, prin inchirierea unei imprimante profesionale nu vei cheltui mai multi bani ci dimpotriva, vei economisi. Caci, in afara de costurile legate de imprimarea colilor prin serviciul de inchirieri imprimante, nu vei acea costuri adiacente.

Transportul acestui dispozitiv este pus gratuit la dispozitia ta, indiferent in ce loc din Bucuresti sau din tara te afli. Or, pana si firmele de livrari cu amanuntul iti cer bani de transport in momentul achizitiei.

De asemenea, instalarea este gratuita. Nu va trebui sa stai ore in sir sa descifrezi cartea tehnica scrisa in zeci de limbi de circulatie internationala. Pur si simplu, un specialist desemnat de firma va instala utilajul, dupa care va proceda si la instruirea unui angajat de-al companiei tale pentru folosirea la capacitate maxima a imprimantei.

Fara costuri pentru consumabile

Dar, ceea ce poate parea surprinzator este ca la un serviciu de inchirieri imprimante nu vei plati nimic pentru consumabile. Practic, mentenanta echipamentului pe perioada folosirii de catre tine va fi asigurata in mod gratuit, precum si consumabilele pentru aceasta, insemnand cartus si hartie de copiator.

Or, in conditiile in care stim cat costa incarcarea unui cartus de imprimanta profesionala, putem considera un mare avantaj oferirea acestuia in mod gratuit. Desigur, exceptie fac cazurile in care apar distrugeri majore ale echipamentului, cauzate de lovirea sau transportul in conditii neconforme.

0 Shares
You May Also Like