Proprietati benefice pentru mierea de manuka

0 Shares
0
0
0

Va prezentam o serie de proprietati miere de manuka importante acestea fiind cele care au determinat numeroase studii pe baza mierii de manuka si a efectelor sale super benefice.

Rezultatele au aratat ca inhiba cresterea acestora si functioneaza in asociere cu tratamentul cu antibiotice.

Acneea este de obicei cauzata de modificari hormonale, dar poate fi, de asemenea, o reactie la dieta proasta, stres sau cresterea bacteriilor in pori infundati. Activitatea antimicrobiana a mierii de manuka, atunci cand este utilizata in combinatie cu un produs cu pH scazut, este adesea comercializata pentru a lupta impotriva acneei.

Manuka ar putea ajuta la pastrarea pielii dumneavoastra fara bacterii, ceea ce ar putea accelera procesul de vindecare acnee. De asemenea, avand in vedere proprietatile sale antiinflamatorii, mierea manuka se spune ca descreste inflamatia asociata cu acneea. Cu toate acestea, exista foarte putine cercetari privind capacitatea mierii  de a trata acnee.

Cu toate acestea, un studiu a investigat efectele mierii de manuka, care are proprietati antibacteriene similare cu cele ale mierii  de manuka. S-a constatat ca mierea de kanuka este la fel de eficace ca si sapunul antibacterian la ameliorarea acneei. Cercetari suplimentare sunt necesare pentru a declara mierea de manuka un remediu util pentru acnee.

Mierea de manuka are capacitatea de a trata acneea  avand in vedere proprietatile sale antibacteriene si anti-inflamatorii.

Pentru majoritatea oamenilor, mierea de manuka este sigura si poate fi consumata. Cu toate acestea, unii oameni ar trebui sa consulte un medic inainte de a-l utiliza, inclusiv:

  • Persoanele cu diabet zaharat. Toate tipurile de miere sunt bogate in zahar natural. Prin urmare, consumul de miere manuka poate afecta nivelul zaharului din sange.
  • Cei alergici la miere sau albine. Cei alergici la alte tipuri de miere sau albine pot avea o reactie alergica dupa ingerarea sau aplicarea mierei manuka.
  • Academia Americana de Pediatrie nu recomanda administrarea de miere copiilor mai tineri de un an datorita riscului de botulism infantil, un tip de boala alimentara.

Mierea de Manuka este sigura pentru a fi consumata pentru majoritatea persoanelor de peste varsta de un an. Cu toate acestea, persoanele cu diabet zaharat si cele alergice la albine sau alte tipuri de miere ar trebui sa discute cu furnizorul lor de asistenta medicala inainte de a le folosi.

Mirea de Manuka este un tip unic de miere. Atributul sau cel mai notabil este efectul asupra managementului si vindecarii ranilor. Manuka are, de asemenea, proprietati antibacteriene, antivirale si anti-inflamatorii care pot ajuta la tratarea numeroaselor boli, inclusiv sindromul intestinului iritabil, ulcerul gastric, boala parodontala si infectiile respiratorii superioare.

Sunt necesare cercetari suplimentare pentru sustinerea proprietatilor sale benefice. Cu toate lucrurile luate in considerare, mierea  de manuka este probabil o strategie eficienta de tratament care poate accelera procesul de vindecare atunci cand este utilizat impreuna cu terapii mai conventionale.

Mierea de Manuka este produsa in Noua Zeelanda de albinele care polenizeaza tufisul nativ manuka. Avocatii spun ca trateaza infectiile ranilor si alte conditii. WebMD arunca o privire asupra a ceea ce spune stiinta despre folosirea mierei manuka ca medicament.

0 Shares
You May Also Like