Adio circulatie periferica deficitara!

0 Shares
0
0
0

adio-circulatiei-proaste-si-picioarelor-reci

Adio circulatie periferica deficitara! Presoterapia este o metoda terapeutica care stimuleaza circulatia sangelui prin presarea zonelor diferite ale corpului.

Un beneficiu principal al presoterapiei este usurarea reintoarcerii venoase pentru persoanele care au o circulatie deficitara care se manifesta prin picioare reci, crampe si carcei.

Folosind presoterapie cu infrarosu, spuneti adio circulatiei proaste si picioarelor reci! De ce? Pentru ca inima care pompeaza sangele catre picioare, dar procesul invers, adica pentru a ajunge sangele din nou la inima, trebuie sa lupte cu atractia gravitationala, deci si cu greutatea corporala, si este mai dificil.

De aceea este necesar un aparat care sa regleze acest proces. Apoi drenajul limfatic realizat prin acest aparat este o metoda de detoxifiere a organismului, care actioneaza cu forta hemodinamica si presiune secventiala asupra lantului ganglionar si faciliteaza eliminarea lichidelor si grasimilor in exces.

Adio circulatie periferica deficitara: drenajul limfatic

Exista camerele de presiune individuala care actioneaza asupra tesutului conector si zonelor cu retentie hidrica. Un beneficiu major este drenajul limfatic, care reuseste sa elimine toxinele.

Foarte importanta este centura abdominala care prin masaj circular ajuta la imbunatatirea tranzitului intestinal, ameliorarea metabolismului, intarirea sistemului imunitar. De asemenea, presoterapia trateaza celulita, ajuta la vindecarea sau cicatrizarea tesuturilor si la relaxarea organismului.

Presoterapie cu infrarosu in primul rand, pentru persoanele care au picioarele reci si o circulatie periferica foarte proasta, reprezinta un procedeu foarte modern prin care circulatia se intensifica, si astfel picioarele se incalzesc, relaxand foarte mult persoana care beneficiaza de asemenea tratament, care a suferit destul de mult, pentru ca este destul de incomod cu o astfel de circulatie periferica.

Adio circulatie periferica deficitara: presoterapie cu infrarosu

Dar daca persoanele care au o astfel de suferinta, vor folosi in mod regulat aparatul cu presoterapie cu infrarosu, vor constata inca de la prima sedinta, o remediere a acestui dezechilibru al corpului, la care uneori medicatia nu a dat rezultatul scontat. La urmatoarele sedinte, rezultatele se vor intensifica, si in timp persoanele vor fi foarte incantate sa constate ca senzatia de picioare reci aproape a disparut.

Apelati cu incredere la astfel de procedura moderna, chiar daca ar trebui sa investiti timp si finante, pentru ca sanatatea este mai de pret decat orice pe lume. Nu veti regreta ca v-ati folosit aceste resurse, pentru a impiedica agravarea problemelor de sanatate, pentru a intensifica metabolismul, pentru a debloca musculatura, pentru ca in final sa obtineti ceea ce v-ati dorit!

Adio circulatie periferica deficitara

Aveti probleme cu circulatia periferica?

Persoanele care au problema circulatiei periferice au consultat deja medicul, au observat ca nu doar prin medicatie, se poate rezolva aceasta problema, si tot la sfatul medicului, i s-a recomandat presoterapia cu infrarosu, care este o metoda non-invaziva care nu numai ca sprijina procesul medicamentos, ci chiar este o alternativa la acesta, aducand rezultate mult mai bune, pentru ca intervine chiar asupra zonei afectate, si asupra circulatiei sanguine si limfatice, regland astfel procesele prin drenaj limfatic, foarte important pentru organism.

Inca o data, tineti cont sa apelati la cabinetele medicale sau saloanele care au in dotare aparate de presoterapie, pentru ca nu veti fi dezamagit de rezultatele benefice ale acestei proceduri moderne si extrem de sigure. Adio circulatie periferica deficitara!

0 Shares
You May Also Like