Psihologia ascunsa a comenzilor alimentare pe internet

0 Shares
0
0
0

Poate ca nu realizati, dar de fiecare data cand comandati cina digital, comandati subconstient mai mult. Si nu este nimic nou in asta. Totul a inceput in statiile de alimenatre auto cunoscute, unde au fost introduse concepte tehnologice de tip touchscreen pentru a comanda minuturi.

Cu timpul, aceste ecrane au devenit parte a unor mari branduri, pentru a incuraja oamenii sa incerce noi alimente si sa comanda cat mai multe dintre ele. Ecranul digital a venit cu unele efecte destinate, de asemenea: a redus numarul de clienti care comandau un singur produs, crescand timpul de raspuns pentru bucatarie si ajutand vanzarea aditionala prin orientarea clientilor catre a comanda mai multe topping-uri.

Dar avantajul real a fost rolul crucial al ecranelor tactile in introducerea de noi elemente de meniu. Atunci cand s-au introdus bauturi pe baza de espresso pentru diverse localuri, acestea s-au confruntat cu o provocare. Multi dintre clientii lor nu erau familiarizati cu bauturi pe baza de espresso si diferitele lor denumiri speciale.

Ca raspuns, companiile au facut bauturile proeminente pe punctele de comanda cu touchscreen, pentru ca utilizatorul sa poata vedea poze cu bauturi si descrieri clare, usor de citit, ale tuturor elementelor de bar. Cu un sistem de comanda bazat pe ecran puteti pune descriptori pe orice.

Pentru produse alimentare, cum ar fi sandwich-uri si salate, clientii au descoperit topping-uri despre care nu stiau ca exista. Nu putem afisa un meniu cu toate scenariile posibile, dar le putem afisa in touchscreens. Sunt restaurante care ofera ecrane pentru condimente, ecrane de legume, iar clientii pot alege tot ceea ce isi doresc.

S-a demonstrat ca unii oameni au gusturi interesante, datorita acestei metode. Unii pun maioneza pe ceva ce altii n-ar pune niciodata. Unele lucruri pe care le adaugati pe un sandwich sunt gratuite, altele sunt taxate suplimentar, precum baconul sau branza.

Si nu in ultimul rand, restaurantul este, de asemenea, capabil sa obtina date valoroase din touchscreen. Sistemele isi pastreaza datele de pe ecranul tactil, pe care lantul apoi le utilizeaza pentru a urmari vanzarile de elemente, de gestionare a marjei, precum si gestionarea inventarului.

Acest proces de testare va continua. In cazul in care succesul este in crestere, compania are planuri de a se extinde la o serie de alte restaurante pilot inainte de lansarea unei campanii internationale mai largi.

Ideea este ca livrarea va completa reteaua extinsa prin intermediul ecranelor tactile pentru a permite restaurantelor sa ajunga la o baza mai larga de clienti. Urmand tendintele internationale, este de asteptat ca mai multe lanturi de restaurante celebre sa urmeze tendintele.

Exista si magazine clasice online ce vand produse benefice pentru sanatate cum ar fi aceste fructe de aronia. O cura cu sucul de aronia va poate remedia diferite afectiuni ce duc la diabet sau boli de inima grave.

Aveti grija ce mancati, cat mancati si mai ales de unde comandati mancarea pe internet!

0 Shares