Pompa submersibila h 100, pentru uz casnic si industrial

Pompa submersibila h 100, pentru uz casnic si industrial

0 Shares
0
0
0

Pompa submersibila h 100, pentru uz casnic si industrialPompa submersibila h 100 este, in general, o pompa destinata unui consum mare de apa intr-o gospodarie particulara sau a unui consum de apa pentru irigatii si procese de fabricatie pentru microintreprinderi.

Ce inaltime de pompare are o pompa submersibila h 100?

Pompa submersibila h 100, in functie de caracterisiticile ei si in functie de producator, poate ajunge la o inaltime de pompare de circa 100 de metri. Deci, pompa submersibila h 100 este destinata puturilor de mare adancime.

Pompa submersibila h 100 poate functiona si in regim hidrofor?

Exista pompe submersibile h 100 care functioneaza astfel. Spre exemplu, pe shop-einstal.ro gasiti pompa submersibila 4skm torrent 150, careia, daca I se adauga o supapa de sens, un manometru, vas de expansiune si presostat,  va merge in regim hidrofor.

Magazinele de specialitate care isi respecta clientii, va vor pune la dispozitie intreg pachetul care sa corespunda tehnic. Astfel, pompa, manometrul, vasul de expansiune si celelalte componente vor forma un ansamblu integrat care va functiona precum o singura unitate.

Exista pompa submersibila h 100 pentru uz industrial?

Pompele submersibile pentru uz industrial, adica cele care au un debit foarte mare de apa pe ora, de peste 10 metri cubi, au si o putere foarte mare, date fiind caracteristicile de debit mare si adancime de circa 100m. Astfel, ele ajung la 3000W sau chiar 4000W, pentru unele fiind necesara legarea la sistem electric trifazat.

Spre exemplu, pompele Panelli 95 PR10 N15 si REC 18-19, care au inaltime maxima de pompare de 100 de metri si debite de 15 mc/h ( metri cubi pe ora), respectiv 24 mc/h, sunt trifazice. Pompele Panelli sunt fabricate in Italia, au garantie 2 ani si sunt rezistente la nisip.

Exista si pompa submersibila h 100 Tornado 515 care are o inaltime de pompare de 98 de metri, putere de 3000W dar un debit mai mic, de doar 9 mc/h. Avantajul ei este ca se poate lega la o tensiune de 220V, nu necesita sistem trifazat. Si ea beneficiaza de garantie 2 ani si este produsa de Aquatehnica. Ea poate sa fie folosita de catre consumatorii casnici care nu au prevazut instalatie electrica trifazica dar au nevoie sa irige suprafete mai mari sau sa alimenteze consumatori mai mari.

Pompele submersibile h 100 sunt pompe ceva mai speciale datorita inaltimii lor de pompare a apei. Este foarte important ca montajul sa se faca de catre personal specializat si cu experienta si, de asemenea, proprietarul trebuie sa stie caracteristicile si modul lor de functionare. O pompa submersibila h 100 nu se scoate cu foarte mare usurinta dintr-un put adanc si, pentru a evita astfel de situatii, este bine sa fie folosita conform instructiunilor.

Magazinele specializate profesionale asigura, pe langa garantia specifica, si manualul de utilizare al acestor echipamente. El trebuie citit si inteles pentru ca nu este nimic complicat. Detaliile functionarii sunt simple, pompele submersibile, mai ales cele de top, de buna calitate, au fost create si adaptate pentru utilizatorii care nu au cunostinte in domeniu si care, cu un minim de informare, pot sa utilizeze echipamentul in cel mai corect mod cu putinta.

0 Shares
You May Also Like