Unde pot sa fac un implant dentar de calitate in Iasi

0 Shares
0
0
0

Dantura reprezinta cartea de vizita a oricarei persoane, alaturi de par sau de vestimentatie. Astfel, o dantura reusita reprezinta mai mult decat niste dinti curati si ingrijiti, ci poate reprezenta diferenta dintre zambet si o fata moroconoasa, care ezita sa se prezinte publicului din cauza anumitor complexe. Dincolo de aceasta, o dantura buna poate reprezenta un plus pentru sanatatea ta generala.

Caci, daca un dinte stricat poate reprezenta o deficienta la nivel de imagine, ce poate fi corectata din punct de vedere estetic, o masea sau mai multe deteriorate pot conduce la deficiente ale intregului aparat digestiv, cu consecinte nefaste asupra sanatatii tale pe termen lung. Acesta este un motiv in plus pentru care astazi au aparut clinici specializate in implant dentar Iasi, capabile sa rezolve practic orice deficienta aparuta la nivelul danturii tale.

Ce este insa un implant dentar si care sunt avantajele conferite de acesta fata de alte interventii chirurgicale? De asemenea, care sunt implicatiile unei astfel de interventii, din punct de vedere medical, dar si financiar? Iata doar cateva dintre intrebarile adresate de pacienti, la care vom incerca sa raspundem in cele ce urmeaza.

Ce este insa un implant dentar și cand anume este acesta indicat sa se faca? In primul rand, un implant dentar reprezinta interventia realizata pentru fixarea unui dinte in cavitatea bucala, cu ajutorul unui mic surub executat din metale extrem de rezistente si, totodata, fara riscuri pentru sanatatea umana. Astfel, cele mai multe implanturi dentare folosesc suruburi confectionate din titan, care sunt extrem de bine tolerate de catre organism.

Implantul dentar nu se foloseste insa in orice conditii. De obicei, se recurge la implant atunci cand alte operatiuni dentare, precum repararea unei carii sau alte corectii la nivelul danturii, nu mai sunt posibile. Astfel, implantul dentar trebuie sa aiba un tesut-suport in care sa fie inserat surubul metalic. Operatiunea, desi este una complexa, nu dureaza mult, efectuandu-se cu anestezie locala, fara anestezie si fara ca pacientul sa fie internat zile in sir.

Avantajele unui implant dentar

In ceea ce priveste avantajele de care putem beneficia prin recurgerea la un implant dentar Iasi sau in orice alt oras din tara tine de aspectul ingrijit al danturii noastre, acestea sunt numeroase. In primul rand, elimini disconfortul legat de placa dentara sau de mersul periodic la dentist pentru repararea unei carii, cu extragerea nervilor, obturarea de canal si alte eventuale interventii. Un alt avantaj tine de intretinere. Astfel, nu trebuie sa iti faci griji cu privire la curatarea dintilor si la riscul caderii acestora. Acest lucru prin prisma faptului ca un implant dentar se acomodeaza foarte bine cu noul mediu, ajungand ca, in timp, acesta se fie asimilat foarte bine de tesutul gingival, comportandu-se aproape ca un dinte normal.

0 Shares
You May Also Like