Solutii de iluminat cu led

Solutii de iluminat cu led

0 Shares
0
0
0

Solutii de iluminat cu ledIn ultimii ani de zile, din ce in ce mai multa lume a inceput sa renunte la ideea de a mai folosi corpuri de iluminat incandescente, dat fiind faptul ca acestea consuma si destul de multa energie electrica, si nici nu au o durata de viata foarte lunga.

Ei bine, pe langa aceste doua aspecte foarte importante, cu siguranta oamenii au renuntat la ideea de a mai folosi corpuri de iluminat incandescente si datorita faptului ca pe piata au inceput sa apara corpurile de iluminat cu led.

Atunci cand discutam despre corpuri de iluminat cu led, putem include in discutie becurile led, becurile spot led, insa exista si tuburi led, benzi led sau chiar si panouri led.

Fara doar si poate insa, panourile led reprezinta la ora actuala cea mai noua forma de iluminare cu led, acestea avand un design ultra subtire, si oferind o panorama delicata. Plus de asta, panourile led sunt si in ton cu moda amenajarilor interioare.

Deci, in mare parte putem spune ca panourile led vin cu o multime de beneficii pentru utilizatori, motiv pentru care sunt considerate a fi cea mai eficienta achizitie in ceea ce priveste designul interior, dar si in ceea ce priveste sistemele de iluminat.

In cazul in care vei opta pentru panouri led, trebuie sa stii ca vei avea de platit mult mai putini bani in ceea ce priveste factura energiei electrice. De regula, toti cei care au optat pentru panouri led sau pentru corpuri de iluminat cu led, platesc cu aproximativ 40% mai putin decat cei care au becuri incandescente.

Daca tot am adus in discutie becurile incandescente trebuie precizat faptul ca acestea folosesc 90% din energia electrica pentru incalzirea filamentului si doar 10% pentru a ilumina. In schimb, panourile led folosesc folosesc invers aceasta energie electrica.

Un alt mare avantaj pe care il au panourile led este acela ca au un design foarte frumos. In cazul in care te-ai saturat de designul clasic al becurilor traditionale, poti sa iti indrepti atentia cu incredere spre panouri led, care vor arata minunat.

Se mai stie si faptul ca becurile incandescente de regula nu functioneaza mai mult de 1000 de ore. Ei bine, atunci cand discutam despre panouri led trebuie sa precizam faptul ca dupa spusele specialistilor acestea pot sa functioneze chiar si 50.000 de ore, indiferent de numarul de cicluri aprindere – stingere. Deci, acesta este inca un motiv pentru care se merita achizitionarea acestor corpuri de iluminat led.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestor corpuri de iluminat este fara doar si poate faptul ca ele nu contin mercur si nici plumb, asa ca pot sa reprezinte cea mai buna varianta pentru iluminatul perfect.

Ei bine, acestea sunt doar cateva dintre cele mai mari avantaje pe care le au panourile led, asa ca atunci cand consideri ca a sosit momentul sa iti schimbi vechile corpuri de iluminat de acasa, poti sa iti indrepti atentia spre corpuri de iluminat cu led, iar din aceasta categorie iti vei putea alege panourile led.

0 Shares
You May Also Like